maanantai 25. lokakuuta 2010

Valoa syksyyn

Meillä olisi kotona valaistuksessa paljonkin korjattavaa ja nyt se taas korostuu, kun syksy on saapunut. Uusia lamppuja pitäisi ostaa, mutta kun mikään ei oikein tunnu kivalta ja useimmat nykyisetkin lamput ovat ihan liian moderneja omaan makuuni.
Muutamia vanhoja viehättäviä lamppuja olenkin ostanut, mutta koska en oikein luota niitten sähköturvallisuuteen, niin ne ensin pitäisi viedä uudelleen sähköistettäväksi. Joskus voi kuitenkin ihan yllättäen tulla vastaan jotain odottamatonta, kuten tänään.
Käväisin kirpputorilla, jossa en juuri koskaan käy, koska sieltä hyvin harvoin löydän mitään mielenkiintoista. Ja mitä tulikaan vastaan? Joku ei näistä ilmeisesti tykännyt ja oli laittanut ne myyntiin, kolme kaunista lamppua.

Kaksi pöytälamppua ja seinälamppu, kaunit messinkirungot ja valkoiset lasikuvut. Näissä ei ole edes mitään tuunattavaa ;)

Lamput ovat varmaan jonkin verran vanhoja, mutta eivät kuitenkaan mitään antiikkia. Pohjasta löytyikin valmistaja eli Gamla Stans Lampverkstad. Ruotsinmaalta siis ovat lamput kotoisin ja kyseinen firma teki aikanaan (en tiedä tekeekö vielä) lamppuja vanhojen mallien mukaan.
Tosi kivaa, että kaikki eivät näistä tykkää, ei siis ainakaan näiden myyjä, joka myi ne viidellä eurolla kappale. Olisinhan minä niistä paljon enemmänkin maksanut, mutta hyvä näin, heh ainakin minulle :)

Valoa syksyyn!
Ja kohta voikin ottaa taas valosarjat esiin valaisemaan tätä pimeyttä :)

6 kommenttia:

 1. Hienot kaupat teit, kannattaa silloin tällöin poiketa kirppareilla.:)

  VastaaPoista
 2. Kaunista! Hienot löydöt teit. Silloinhan ne parhaat aarteet tulee vastaan kun sitä vähiten odottaa. :)

  Iloista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Lamppuja on kyllä minunkin mielestäni vaikeaa löytää.Mukavaa että teit noinkin hyvät löydöt ja vieläpä yllättävästä paikasta ja yllättävään hintaan :) Onnittelut!

  VastaaPoista
 4. uusvanhoja kauniita valaisimia on tosi vaikea löytää!
  mutta sinua onnisti, kauniita kaikki ja valmiina käyttöön:)

  mukavaa viikkoa<3
  yöterkut
  päivi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...