perjantai 4. maaliskuuta 2011

MaaliskuutaIhanaa, että tämä talven selkä alkaa taittua ja keväisiä merkkejä on ilmassa. Miten sitä voikaan nauttia jopa loskasta ja isoista lätäköistä. Niin, sehän tietää lumen sulamista :) Kovin on hiljaista ollut blogissa, mutta ehkä tämä tästä alkaa virkistyä, kunhan kevät etenee.


Hortensia on niin lempparikukkiani, kunhan vaan muistaisin kastella sitä tarpeeksi usein. Se ei ollenkaan tykkää, jos pääsee kuivahtamaan.Tämä hortensia on viime vuodelta, mutta vieläkin viehättävä ja tuo vanha kaunis pullo löytyi huutokaupasta. Vanhassa lasissa on sitä jotain taikaa, jota ei uudesta löydy. Keittiön muovikulhot ovat saaneet väistyä vanhojen valkoisten Arabian kulhojen tieltä. Niitä jo löytyy monen kokoisia ja moneen tarpeeseen, siis ovat päivittäisessä käytössä. Kulhot ovat muuten aika "käsintehdyn oloisia", eivät ihan symmetrisiä.Pikkuisille pennuille ruoka maistuu ja kiirettä pitää, että jokainen saa oman osansa. Olen viime viikkojen aikana päässyt heitä mm. syöttämään, leikittämään, kylvettämään ja ulkoiluttamaan.
Kaksi pentua jopa vieraili työpaikallanikinhrt
Ja ensiviikolla yksi näistä ihanista söpöliineistä muuttaa meille
wuf

Aurinkoista viikonloppua 

3 kommenttia:

 1. Ovatpa vauvat kovasti kasvaneet. Jaksamista viimeisiin pennunodotuspäiviin, ne ovat ne pisimmät...

  VastaaPoista
 2. Suloisia hauvavauveleita : )
  Nuo vanhat kulhot ovat sitten kauniita, juuri niiden pienten yksilöllisten eroavuuksien takia....
  Ihana hortensia : )
  Mukavaa viikonlopun jatkoa sinullekin !

  VastaaPoista
 3. Hortensia on kaunis aina. Kasvavana ruukussa, tai kuivattuna maljakossa.Lemppari minullekkin. Vanhoissa esineissä taas on se oma viehätyksensä, asetelmasi vaikuttaa tarkoin harkituilta, hyvällä silmällä valituilta.
  Mukavaa viikon alkua esteetikolle!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...