tiistai 19. heinäkuuta 2011

Voi pikkuista!


Etuovemme räystään alta on jo jonkin aikaa kuulunut kovaa tirskutusta ja eilen löytyi portaalta tällainen pikkuinen talitintin poikanen. Siinä se ihmetteli maailman menoa eikä juuri uskaltanut mihinkään liikahtaa. Tunnin päästä se kuitenkin oli kadonnut. Ehkä se oli saanut tuulta siipiensä alle tai emo oli sen käynyt pelastamassa.


Tämä kaunokainen sensijaan majaili ihan sisätiloissa.


Ikivanha keinu sai tänä vuonna uusiokäyttöä. Halusin varmistaa, ettei kukaan enää istu siihen, koska vaarana on sen romahtaminen, ehkä.
Toisella puolella kasvaa papua ja ...


toisella puolella ruusupapua.


Keskellä  kukkii marketat.


Tänä vuonna on ollut mukava napsia tomaatteja suoraan omalta pihalta. Ostin alkukesästä kaksi tomaattiamppelia ja molemmat ovat olleet hyvin satoisia.

Mukavaa keskikesää

3 kommenttia:

 1. Voi pinetä tinttiä, toivottvasti sen matka jatkui iloisesti rappusilta... Meillä västäräkit ovat tehneet pihaan pesän; puukärryyn! Nyt ootellaan, että poikaset lähtee maailmalle, että saataisiin puut liiteriin siirrettyä.
  Kivasti oot keinun ympäryksen laittanut!

  VastaaPoista
 2. Suloinen tintinpoikainen - vähän pöllähtänyt ilme kasvoillaan :) Minullakin kasvaa ruusupapua, mutta laitoin kasvamaan vähän liian myöhään, joten ei oikein rehota vielä. Sinulla näyttää kasvavan jo kovaa vauhtia. Kauniit kuvat.

  VastaaPoista
 3. Ollappa minullakin tuollainen harmaantunut keinu... Mutta, ihana blogi sinulla :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...