lauantai 23. kesäkuuta 2012

Juhannuksen aikaan


Kotipihalla kukkii juhannusruusut, mutta nämä kuvat otin eilen uudella pihallamme kauniissa auringonpaisteessa. Piha on meille uusi, mutta muuten pihapiiri on hyvinkin vanha ja ruusut ovat kukkineet samalla paikalla jo varmaan sata vuotta.Tuossa talon päädyssä ruusut kukkivat, joskin tämä kuva on jo vuoden takaa, kun kävin paikkaa katsomassa. Talo on rakennettu 1800-luvulla ja se on tarkoitus säilyttää, kuten myös takana näkyvä toinenkin talo, mutta kolmas huonokuntoinen 1960-luvulla rakennettu talo saa lähteä ja tilalle toivottavasti saamme rakentaa meille ihan uuden kodin.
Työtä täällä riittää hurjasti, koska tuskin kymmeniin vuosiin paikassa on tehty juuri mitään kunnostusta. Nyt on vasta aloitettu paikkaan jääneiden tavaroiden raivaus ja niitäkin on paljon, paljon ihan romua ja roskaa, mutta myös upeita aarteita. Joka päivä löydän jotain uutta ihasteltavaa kaiken sekamelskan keskeltä. Vanhoja kirjoja on joka paikassa, joten voisin vaikka perustaa ihan oman antikvariaatin. Paljon on myös löytynyt vanhoja kirjeitä ja valokuvia. Tänään löysin sata vuotta vanhan kirjeen, jonka opiskelijapoika oli lähettänyt vanhemmilleen. Täytyy joskus paremmalla ajalla tutustua niihin paremmin.


Rannassa oleva saunamökkikin on aika huonossa kunnossa, joten sekin täytyy kunnostaa. Uutta saunamökkiä tuskin enää saisi rakentaa näin lähelle merenrantaa.


Tämä juhannus on kuitenkin mennyt pääasiassa tämän iloisen pikkuneidin kanssa ja meikäläinen on taas saanut opetella vauvanhoitoa.


Oikein rattoisaa loppujuhannusta!!


9 kommenttia:

 1. Juhannusruusut ovat aivan ihania kukkia, tuoksuvia.Harmi, että ilahduttavat meitä melko lyhyen ajan.
  Ihana paikka teillä, ja tuo rantasauna..wau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä ihania nuo ruusut, vaikka tosiaan saisivat kukkia vähän pidempään.

   Poista
 2. Mukavaa juhannuksen jatkoa teille! Ihanan näköinen paikka, siellä on Hugon kiva kirmailla ja uiskennella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Hugo on kyllä uinut ja kirmaillut joka päivä, tänäänkin, vaikka vettä satoi kaatamalla.Koska tulet käymään?

   Poista
  2. Olisi kyllä kiva tulla vierailulle! Suunnitellaanpa tarkemmin =D

   Poista
 3. Nätti ja idyllinen paikka! Esittelethän löytöjä myös täällä, olisi kiva nähdä! Jussinjatkoja!

  VastaaPoista
 4. Kaunis, idyllinen kokonaisuus! Viihdytte varmasti! Odotan innolla tulevia postauksia minäkin että mitä keksitkään sinne?
  Kaunista kesäaikaa toivottaen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on suunnitelmia ja tarkoitus on niitä toteuttaa aika nopeasti, joten kerron taas lisää...

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...