sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Syksyn puuhia
 
Alkukesästä otettu kuva purettavasta talosta, joka on rakennettu v.1964 kesämökiksi. Talo on täysin kosteusvaurioitunut, joten siitä ei korjaamallakaan saa enää käyttökelpoista ja tämän tilalle on tarkoitus rakentaa uusi talo. Puita on kaadettu kymmenittäin, myös tuo talon vieressä näkyvä puu. Hiukan harmitti, kun se ainoa omenapuukin piti kaataa, kun oli tulevan talon tiellä. Joo, olishan se ollut mukavaa, jos terassilla olisi voinut poimia omenoita. Mutta ainahan voi istuttaa uusia.
Piirustukset ovat jo loppusuoralla ja pian pääsemme hakemaan rakennuslupaa.
 

 Tässä on kuva saman talon maallisista jäännöksistä ja nekin on jo viety pois. Löysin muuten varastosta tämän talon vanhat piirustukset. Ehkä teen niistä vielä taulun seinälle muistoksi, vaikka toisaalta tässä talossa ei ollut paljon muisteltavaa. Ja jäihän meille noita taloja vielä aika monta.Ulkoilemme Hugon kanssa usein metsässä ja näihin suppiksiin melkein kompastuin. Näyttää tulevan taas hyvä sienisyksy.


Kohta ei varmaan metsässä tarvitse kuin juosta koiran perässä ja kerätä sienisaaliit. Aloitimme nimittäin Hugon kanssa kanttarellikurssin. Tällä kurssilla harjoitellaan kanttarellilla, mutta voihan koiralle opettaa sitten muitakin sieniä.
 
 
Tänään on ollut kaunis aurinkoinen syyspäivä. Näitä lisää!!
 


 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...