keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Uudenvuoden puuhaa

Roope-hauveli oli meillä hoidossa uudenvuoden molemmin puolin neljä päivää ja laittoi kyllä tämän mumminkin tassuihin vipinää :) Kolme kertaa päivässä käytiin lenkillä eikä siinä katsottu pakkaslukemia. Jonain päivänä oli yli kahdenkymmenen pakkasasteen, mutta ulos oli mentävä. Onneksi olin juuri ostanut uuden ihanan lämpimän untuvatakin, joten ei yhtään viluttanut. Roopella oli oikein vauhti päällä, joten ihan reipasta tahtia mentiin , vaikka samalla hän kyllä ehti nuuhkia kaikki tolpat ja muut tärkeät paikat sekä hyppiä lumihangessa ja kaivaa lumeen kuoppia ja tietysti nostella takatassuaan. Itse ihailin mahtavia talvimaisemia. Täällä Etelä-Suomessa saa harvoin nauttia näin kauniista talvesta.

Harjoittelin taas Photoscape-kuvankäsittelyohjelmaa ja ilmoittauduin myös kansalaisopiston kuvankäsittelykurssille, jospa sitten saisi noista ohjelmista enemmän irti. Kurssit ovat niin suosittuja, että kun ilmoittautumisaika alkoi, niin piti olla jo sormi näppäimistöllä, jotta paikan sai. Puolen tunnin kuluttua on enää turha haaveilla paikasta, sekin on koettu.

Niin, lisäyksenä vielä
Ulos tietysti mennään takki päällä :)

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!!

6 kommenttia:

 1. Heips,
  niin - koirien kanssa ei pakkasasteita katsella. Ulkona on käytävä.

  Söpö hauveli.
  Kuvankäsittelykurssit ovat tosiaankin suosittuja. Pitäisi itselläkin joskus sellaiseen mennä.

  VastaaPoista
 2. Voi, mikä hurmuri on tuo Roope :)
  *rapsutuksia*

  Opastuksen tarpeessa olisin minäkin...Uudesta kamerastakin haaveilen, mutta turhaa sellaiseen on nyt satsata kun paljon opeteltavaa olisi vanhojenkin vempeleiden kanssa ja kuvankäsittelyllä varmasti on myös suuri merkitys.

  Mukavaa loppuviikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Juu koirien kans pakko käydä ulkona oli sää mikä tahansa ;-) meillä pojat ei tarkene pissareissua kummempaa tehdä, jos pakkasta yli 20 astetta. Nyt pakkasta 30,7 hyi palelee....
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Nätti koira. Minulle tulee aina joskus koirakuume, mutta se lähtee kyllä pois, kun mies ei halua kaupunkiin koiraa.
  Minä menen maaliskuussa digikamerakurssille ja toivottavasti opin siellä jotain. Minulla on kuvat aina niin epäselviä ja huonoja.

  VastaaPoista
 5. Ihana karvaturrukka:))
  Onneksi nyt on vain -1, minulle pakkaset kyllä jo riittää.
  Ed.post. kaunis vanha valkoinen peilipiironki, kyllä valk.maalilla saa kaunista aikaan ja minustakin vanha tuoli on kaunis juuri tumman sävyisenä.

  Mukavaa tiistaita!!!
  ^_^Piitis

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...