sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joulun valmisteluja

Tänään on Siivouspäivä suurella ässällä. Koko huusholli pitäisi käydä läpi, jotta ensi viikko jää mukavammille puuhille. Jotenkin vaan aina juutun johonkin kohtaan näpräämään jotain, eikä se siivous oikein edisty.
Joulumarkkinoilta ostin sellaisen puisen "härvelin", jolla kyllä on nimikin, jota en muista ja sillä tein joulukukkia koristeiksi joulukuuseen, joka toivottavasti tänään saapuu. Koristeet on tehty huopuvasta villalangasta ja vanhoista napeista. Löysin muuten noita nappeja kerran kirpparilta ison läjän muutamalla eurolla. Aika pienestä voi tulla onnelliseksi, koska juuri noita vanhoja olisko liivinnappeja kaipailin. Hiukan niitä vielä tuhrasin leimavärillä, koska olivat niin valkoisia.Muutamia kuusenoksia hain pihalta koristeeksi ja laitoin vanhaan isoon emalikannuun.

Myös jouluruusu pitää olla ja pihalta hiukan lehtikuusen käpyjä koristeiksi.

Taas yksi amaryllis on puhjennut kukkaan. Leikkasin jo kukan maljakkoon ja odottelen uusia kukkia. Purkissa amaryllis herkästi venahtaa liikaa pituutta, mutta maljakkoon sen voi katkaista sopivan mittaiseksi ja se kestää tosi hyvin. Edelliset kestivät kaksi viikkoa.

Ja nyt siivous jatkukoon!!!


8 kommenttia:

 1. Aivan ihana kuusi-emalikannu-huopakukka -asetelma <3 Näyttää niin perinteiseltä, "vanhanaikaiselta" joululta; oikealta joululta.

  VastaaPoista
 2. Ihana kannu ja havuset. Kaunista :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä oli kaunis tuo emalikannu, jossa koristellut kuusen oksat. Taitavasti laitettu. Samoin tuo jouluruusu. Viime jouluna ostin, mutten ilm. osannut sitä hoitaa, koskapa se ei avannut edes nuppujaan...pitää opiskella sen hoito ensin ja hankkia sitten, se oli aika tyyris kukka. Amaryllikset on mun suosikkeja. Ja maljakossa ne kestävät tosi pitkän aikaa :)
  Mukavaa pyhäiltaa sinulle
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Siivousintoa sinne :)Ihana tuo jouluruusu, pitäisiköhän minunkin hankkia? Tunnelmallista 4. adventtia <3

  VastaaPoista
 5. Kauniita kukkasia ja ihanat kuusen koristeet :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita kukkasia ja asetelmia!! Mukavaa adventti-iltaa ja siivousintoa!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa Joulua sinulle, joka jaksat aina tehdä kaikkea kaunista kotiin!

  VastaaPoista
 8. Kaunista!Minunkin täytyy vielä huomenna käydä kukat jouluksi!:) Oikein rauhaisaa joulun aikaa!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...