torstai 9. joulukuuta 2010

Matkan varrelta

Viime viikolla olin Roope-koiran kanssa kävelyllä hänen omissa kotimaisemissaan ja matkan varrelta löysimme hauskan Pilipalipaja-kaupan. Se oli kylläkin suljettu, mutta seuraavana päivänä lumituiskua uhmaten menin sinne uudelleen. Kaupassa myytiin monenlaista sisustustavaraa, vanhaa, uutta ja tuunattua sekä ihania käsitöitä. Huom!! Tämä on myös koiraystävällinen kauppa ja ne ovat tervetulleita sisälle :)

Tassupyyhenaulakko on tehty paksulle laudalle ja se on ihan must jokaiseen lemmikkikotiin. Näitä hauskoja tauluja tekee omistaja itse ja aiheita oli lukemattomia. Myös uusi villapipo ja lapaset löytyivät samasta kaupasta.


Hauhau villapaita on vielä kesken, koska lanka loppui ja oli loppu kaupasta, josta sen ostinkin. Onneksi sentään löytyi vielä yhdestä nettikaupasta ja on jo matkalla. Onhan jouluun vielä aikaa. Jotain muuta piti sitten välillä tehdä ja pipoja tarvitaan useampikin.

Tässäpä vielä kuva meidän pihaltamme muutaman päivän takaa. Joopa joo, joku on ollut aika laiska ja saamaton ja lumi pääsi yllättämään. Pitäisi tehdä muutakin kuin heilutella puikkoja. Ajattelin ensin, että korjataan, kunhan lumi sulaa pois, mutta eipä näytä sulavan, vaan lisää tulee vähän väliä. Onneksi nyt kaikki kamat ovat jo autotallissa ja onhan sentään etupihalla jouluvalot loistaneet jo jonkin aikaa.

Leppoisaa joulunodotusta  
  
      

4 kommenttia:

 1. Oletpas ihanan kaupan löytänytkin :) ja hauska niikin. Mä olen lapsena sanonut silloisia "kemikali" kauppoja pilipalikaupoiksi :)
  Mukavaa lähestyvää viikonloppua sinne :)
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Onpas mukava kauppa kun koiruliinit saa tuoda sisälle asti :) Ja aivan ihana tassupyyhe-naulakko. Joku se vain jaksaa ja osaa heilutella puikkoja ja saada aikaan jotain kaunista ja käytännöllistä...

  Mukavaa perjantaita ja viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihana kauppa,kun tassulaisetkin saa käydä:)
  Meillä on täällä Roope koira kanssa:)

  VastaaPoista
 4. täälläkin tykätään pilipalikaupoista ihan täysillä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...