lauantai 19. marraskuuta 2011

Outo syksy ;)Voisihan sitä pikkuhiljaa alkaa fiilistellä tulevaa jouluakin. Ei siihen enää ole kuin kuukauden verran. Mietin jo jouluvalojenkin laittamista ulos, mutta sitten....


olin näiden kahden koirulin kanssa pihalla. Rapa lensi ja vauhtia piisasi. Otin pitkästä aikaa kameran esiin ja etsin kuvauskohteita näiden vauhtiveikkojen lisäksi.


Ja löytyihän niitä kohteita yllin kyllin. Onkohan sittenkin kevät tulossa joulun sijaan. Laventeleista saksin jo aiemmin kaikki kukat pois ja kuivasin ne, mutta nyt oli taas tullut uusia. Ei varmaan tarvittaisi monta lämmintä päivää, jotta nuo pulleat sireenin nuput aukeaisivat täyteen kukkaan. Mustikka aloitti uuden kauden ja onnenapila pukkaa uusia lehtiä.
Tänne sitten vaan sekaan ne jouluvalot:))
Ja lisäyksenä vielä: eilen kävimme Hugon kanssa metsässä. Kun tulimme kotiin, mukana oli yksi pikkuinen kuusi ja pussillinen SUPPIKSIA!

Oli muuten kiva taas ottaa kuvia. Sattui kameran kanssa pieni vahinko ja pudotin sen keittiön laattalattialle sillä seurauksella, että objektiivi hajosi korjauskelvottomaksi ja runkokin meni korjaukseen. Siinä sitten vierähtikin monta viikkoa ja kalliiksi tuli, vaikka onneksi kotivakuutus korvasi aika mukavasti. Innostuin nimittäin ostamaan runkoon peruskittiobjektiivin tilalle vähän paremman ja monikäyttöisemmän mallin ja lisäksi vielä toisenkin vähän valovoimaisemman perusobjektiivin.
Kuvia siis tulossa lisää!!

Syysterveisin

5 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja tosiaan syksy senkun jatkuu...vaikka melkein luulisi kevään alkavan:)
  Ihastuttavat koirulit<3

  Hyvää illanjatkoa Sinulle!

  VastaaPoista
 2. Voi mahoton..ei täällä sentäs ihan noin lämmintä ole;-))Toissa päivänä oli -12:-(((

  Meillä on hento lumikerros..mutta nurmikko näkyy vielä sen alta.

  Mukavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sirkka! Jo seuraavana päivänä olikin viisi astetta pakkasta, joten ilmeisesti nuo sireeninnuput eivät kuitenkaan aukea.Ja tänään taas vettä ja kuraa:((
  Arja: kiva että joku vielä jaksaa käydä täälläkin, vaikka hiljaista on blogissa ollut.

  VastaaPoista
 4. Sanos muuta! Lämmintä piisaa ja välillä kun kuule variksen raakkuvan, voisi kuvitella, että on kevät!

  Hyvää torstain jatkoa!

  VastaaPoista
 5. Eihän tämä nyt kamalan jouluista ole täälläkään, ei ole kertaakaan vielä edes lunta satanut.Jossain päin suomea sentään edes vähän.

  Jouluruusu kukkii ihan just kohta mulla puutarhassa... se näyttää niin kauniilta, mutta vähäisen valon vuoksi siitä ei oikein saa kunnon kuvaa.

  Mukavaa joulukuun alkua sinulle, sehän on jo huomenna.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...