keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Terassielämää ja hyasintteja
Lasikuisti on saanut taas sisustusta lisää, kaikenlaista vanhaa ja keräiltyä. Nyt saan tonkia antaumuksella varastojani ja sieltähän löytyy kaikenlaista. Hyllyn ja lampun olen joskus ostanut huutokaupasta, vanha arkku on Huutonetistä ja tuo ihana vanha sänky tuli meille kiinteistökauppojen mukana kuten myös korituolit. Sänkyyn täytyy vielä ostaa kunnollinen patja niin kunhan taas kevät koittaa, voin vaikka ottaa täällä päikkäreitä. Nyt on hiukan viileää, mutta on lämpötila kuitenkin pysytellyt 10-15 asteessa.


Oliivipuu uhkaavasti tiputteli lehtiään, mutta toivottavasti pysyy hengissä. Oliivipuun ostin Plantagenista kuten myös aidon saviruukun. Päällimmäinen tyyny on peräisin bloggarilta, jonka nimeä en muista, mutta teimme vaihtokauppaa, hän sai tekemäni rukousnauhan.


Vähän jouluista tunnelmaa tuovat nämä pikkuiset kuuset, jotka myös viihtyvät viileässä hyvin.
 
 
 
 Vanha patinoitunut penkki löytyi täältä yhdestä varastosta ja armeijan käytössä ollut arkku on jostain huutokaupasta. Ja näköjään ripaus punaistakin on havaittavissa. Kukat ovat jotain erikoisempaa kanervalajia, kellokanerva muistaakseni, joskin kukat ovat jo kuivuneet, mutta muuten ne viheriöivät iloisesti.

 
 Vanha kaunis pöytä tuli myös kiinteistökaupoissa. Hiukan hioin pintaa ja se oli siinä. Pöytää oli aiemmin käytetty vesiämpärien säilytykseen, mutta nyt se sai arvokkaamman paikan. Viime talvena tuli kudottua kaikenlaista, mm. nämä lasipurkkien "villapaidat". Kyllä taas tekisi mieli kaivaa kutimet esiin, mutta ehkä se kuitenkin jää joulunpyhien jälkeiseksi ajanvietteeksi.

 
Ja sitten nämä hyasintit!! Tykkään niin hyasinteista ja joka syksy oikein odotan, milloin niitä taas saa. Viileässä ne pysyvät pieninä ja kestävät kauan.
 
Eilen aivan äkisti kesken työpäivän sairastuin kaameaan vatsatautiin, ihan hetkessä oli täysin toimintakyvytön enkä pysynyt edes pystyssä. Kiitos työkaverille, joka kuskasi minut kotiin sairastamaan ja ajoi sen vuoksi 50km! Tämä päivä on mennyt toipuessa, mutta kait jo huomenna olen työkuntoinen.
 
Terveitä päiviä toivottelen teille kaikille!
 
 

7 kommenttia:

 1. Ihanan viihtyisä tila!

  Pikaista paranemista sinulle, vatsatautia on kuulemma liikkeellä, pidän peukut pystyssä, etten vaan saisi tautia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Intianminttu! Näköjään tauti vaan jatkuu kovalla vatsakivulla ja en todellakaan toivo kenellekään tarttuvan.

   Poista
 2. Siis aivan ihana sänky ja pöytä...oikein aarteita! Kaunis koko terassinne...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina! Täältä löytyi aika paljon aarteita, siis juuri oikein vanhoja upeita huonekaluja, jotka ajan mittaan varmasti löytävät paikkansa.

   Poista
 3. Kuisti on aivan upea, ja ihana kuulla tavaroiden tarinat.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tarja! Noita tarinoita itsekin haluaisin kuulla lisää. Voi kunpa huonekalut osaisivat puhua ;)

  VastaaPoista
 5. Tämä sun terassi on niiiiiiiiiiiiiiiiiin x 100 kaunis! Ja sun koti myös.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...