maanantai 25. marraskuuta 2013

Arvonnan voittaja ja pallovalot
Pientä kiirettä on ollut viime aikoina, joten arvonnan suoritus hiukan viivästyi. Arpoja kertyi 37kpl ja voittajaksi selviytyi LIISAX. Liisax, lähetätkö yhteystietosi osoitteeseen siirisofia@koti.fimnet.fi

Oikein paljon Onnea !! Ja palkinto on tässä! Ihana lasten runokirja, jonka mukana on myös CD, jossa on osa runoista laulettuna. Linkki vielä laulunäytteeseen KLIK. Kuten jo aiemmin mainitsinkin, niin kirjan tekijä on oma tyttäreni ja lauluja on laulamassa myös ihanaiset lastenlapseni.


Sitten ne pallovalot!! Pitihän ne pallovalot saada, kun viime vuonna jo katselin niitä sillä silmällä, mutta jäi kuitenkin ostamatta. Nyt niitä sai Adalmiinan Helmestä, joten sinne kiiruhdin heti, kun Annariina vinkkasi niitten tulleen. Varsinkin valkoiset taisivat loppua parissa päivässä. Ostin valkoisia ja pellavanvärisiä ja tykkään kovasti. Virittelin kuitenkin pallot Honkkarista ostamaani valosarjaan, koska halusin tuollaisen aika lyhyen version, missä on vaan kahdeksan palloa. Helppo oli vaihtaa, metallipallot pois ja uudet tilalle. Palloja ostin kolmekymmentä, joten lisää viritelmiä on tiedossa.Päivänvalossa ei palloista paljoa valoa tule, mutta ne ovat tosi kätevät yövalot. Luultavasti tämä sarja saa olla tuossa ikkunanpielessä vuoden ympäri.

 
It takes hands to build a house, but only hearts can build a home.


Ihan pakko oli saada ikioma oliivipuu. Saas nähdä, pysyykö hengissä. Lasikuistilla on viileää, joten ainakin toiveita on. Tosin nyt jo puu aika lailla varisteli lehtiään.
Lasikuistin sisustus alkaa hahmottua ja vähän jouluakin on jo nähtävissä. Pitääpä kuvata lisää.


Mukavaa viikkoa ja myös tervetuloa uudet lukijat!!
 Teitä on jo huimat 190.
 
 

2 kommenttia:

  1. Hihhei! Kiitos, ihan mahtava juttu! Innolla odotan että pääsen kirjaa tutkimaan. :) Laittelen sulle sähköpostia hetimmiten.
    Kivat nua pallovalot!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...