perjantai 2. lokakuuta 2009

pitsejä, pitsejä


Mistäpä muualta kuin huutokaupasta peräisin oleva kapistus, jonka tuunailin vähän paremmin väreihin sopivaksi. Oikeastaan en edes tiedä, mikä laitteen alkuperäinen tarkoitus on ollut. Luulisin, että liittyy jotenkin kalastukseen ja noissa puolissa on ollut ohutta narua. Olisin kyllä iloinen, jos joku kertoisi :)


Pitsit ovat ihania käsin virkattuja ja myös huutokaupasta. Mahdankohan koskaan raaskia käyttää niitä johonkin. Nyt ainakin ovat koristeena.


Lisää vielä pitsejä!


Tämä kuva on olohuoneen yhdestä nurkasta. Taustalla on tuunaamani peili, josta on niiiiiin vaikea saada kuvaa. Nyt näkyy vaan vähän kehystä. Minusta on tullut peilifriikki ja yksi jos toinenkin vanha peili on löytänyt tiensä meille. Kohta joka pöydän ja hyllyn päältä sellaisen löytää. Useimmiten kehykset ovat kullanvärisiä, joten ne vaihtavat väriä. Kukkakimppu on ojanpientareelta poimimiani kärsämöitä, jotka kuivasin. Kaunis tarjotin on perintöä isoäidiltäni.

Ihanaista viikonloppua!!


5 kommenttia:

 1. Kauniita pitsejä....joita tuskin raaskii käyttää. Ihania silmän iloja !!!
  "Pitsitelineesi" on ihana, jonka alkuperäisestä käyttötarkoituksesta ei ole hajuakaan, mutta kun tuota sinun ideaa katsoo voisi sen ajatella olevan juuri tuohon käyttöön :)

  Ihanaista viikonloppua sinullekkin !

  VastaaPoista
 2. Ihania löytöjä!
  Mulla on mummon perintörukki olohuoneen nurkassa ja sitä vasta tunti sitten katselin ja mietin, mitä sille tehdä -ainakin sitä pitäis kunnostaa. Jos erehdyn, niin joku varmaan korjaa, mutta sanoisin noiden löytöjesi olevan: rullateline ja rukinrullia.
  Sulla on nyt kuitenkin tosi ihana pitsiteline!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihania pitsejä!
  Pitseihin olen minäkin hullaantunut=)

  Ihastuttava on myös rullatelineesi.

  Terkuin Karita

  VastaaPoista
 4. Onpa kaunis vanha langan/siiman? säilytin. Tunnelmallista oli myös aiempi postaus - täällä käydessä tulee sellainen rauhallinen olo, osaat niin kauniisti tehdä ympäristöösi hienoja yksityiskohtia.

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi sinulla täällä! Ensimmäistä kertaa eksyin tänne ja tulen vastakin :)
  Tuo rullateline on mielestäni tarkoitettu rukin rullille eli kun rukilla on kehrätty muutama rulla täyteen lankaa, rullat telineeseen ja saadaan kieputettua kaksi tai useampi säikeistä lankaa. Näin ainakin meidän mummulassa on tehty tällaisella kapistuksella. Mutta näyttää toimivan mainiosti myös pitsitelineenä :) Ihanan näköinen kokonaisuus!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...