tiistai 20. lokakuuta 2009

Hurjia paljastuksia ;)Tämän tunnustuksen sain sekä Mariannelta että Manor of dreams-blogista U.M.:lta.

Minun pitäisi paljastaa itsestäni seitsemän asiaa, joita muut eivät vielä tiedä.
 
Ei taida löytyä mitään järisyttäviä paljastuksia, mutta jotain kuitenkin.
 
1. Kun ensimmäinen lapsenlapseni syntyi, ihana pikku prinsessa, meillä oli naisia viidessä sukupolvessa.Mummuni, joka on tuon blogikuvan Aliinan tytär, äitini, minä, tyttäreni ja tyttärentytär. Vailitettavasti emme ehtineet ottaa yhteiskuvaa meistä kaikista. Nyt meitä on "vain" neljä sukupolvea.

2. Olen valmistunut ammattiini 31 vuotta sitten ja tehnyt samaa työtä siitä saakka kahta äitiyslomaa lukuunottamatta. Kuitenkin vielä mietin, mikä minusta tulee isona.

3. En syö kaurapuuroa missään olosuhteissa. Lapsena tuli kiintiö täyteen, kun oli pakko syödä. Kerran lapsena, kun söin sitä pari tuntia ja sen jälkeen oksensin sen, äiti lopulta armahti.

4. Olen auttamattoman aamu-uninen ja aamuherätykset ovat aika tuskaa. Illalla voisin kukkua pystyssä vaikka kuinka myöhään, yhtään ei väsytä.

5. En erityisemmin pidä shoppailusta enkä kaupoissa kiertelystä. Outo piirre naisessa? Nykyisin käynkin vain nettikaupoissa, sisustuskaupoissa, huutokaupoissa ja tietysti ruokakaupassa ja rautakaupassa ostamassa lisää maalia. Joskus on pakko käydä vaatekaupassakin. Odotin kovasti, kun meidän lähelle rakennettiin isoa kauppakeskusta ja nyt huomaan, että minulla ei ole sinne mitään asiaa. Kaksi kertaa olen siellä käynyt vaateostoksilla ja siinä kaikki.

6. Tykkään siisteydestä ja siitä, että tavarat ovat paikoillaan. Onneksi ette näe, millaista sekasortoa meillä on aika monessa huoneessa. Juu, yritän siivota ne ;)

7. Viimeisenä tunnustuksena paljastan kuvani ihan kaksin kappalein:5-vuotiaan Emman näkemys mummista. Kuvan sain äitienpäivänä. Nyt Emma on jo kuusivuotias ja reipas esikoululainen.


Tämä on kolmevuotiaan Ronjan piirtämä kuva mummista ja Ronjasta. Kuva ei ole peilikuva, vaan Ronja osaa hyvin kirjoittaa, mutta teksti menee takaperin. Pian on Ronjalla 4-vuotissynttärit :)

3 kommenttia:

  1. Kivoja paljastuksia ja ihan parhaita piirustuksia :) !!

    VastaaPoista
  2. Ihan on näköiskuvat mummista - ja edellisen postauksen pöytä on upea löytö! Mihin vanha pöytä meni?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...