lauantai 10. lokakuuta 2009

Tildapupu vartioi

Mitähän täältä korista mahtaa löytyä. Tildapupu ainakin sitä tomerasti vartioi. Enpä kuitenkaan taida näyttää ;)


Koska minulla on aina jokin maalausprojekti menossa, niin keittiön lattialla ajelehti maalipurkkeja, hiomapaperia, pensseleitä ja monenmoista maalausrompetta kauniissa sekasotkussa. Ei auttanut siivouskaan, koska seuraavana päivänä sotku oli palannut. Sitten keksinkin tämän vanhan kannellisen korin, jonka kesällä maalasin. Oli muuten kamala maalattava, kun pikku rakosia on aivan liikaa. Nyt kori on keittiön lattialla ja kätkee sisäänsä ne kaikki maalaustarvikkeet. Huomattavasti siistimpää, vai mitä? Ja kaikki edelleen käden ulottuvilla.

Lähikirpparillamme joku käsityön harrastaja myy Tildapupuja ja sieltä tämän pupun ostin, ei siis ole itse tehty. Siellä on myynnissä kokonainen pupu- ja hanhilauma. Ja jos hinnasta voi vähän valittaa, niin mielestäni hän myy näitä liian HALVALLA. Vähän aikaa sitten puput vielä maksoivat kymmenen euroa ja nyt sentään hinta oli noussut 12 euroon. Kehtaako niin halvalla ostaakaan. Pupu vaatteineen on sentään aika suuritöinen ja materiaalitkin maksavat ja se on tehty erittäin huolellisesti. Tämä pupu kuitenkin halusi muuttaa meille :)


4 kommenttia:

  1. Ihana pupu kyllä myyty ihan liian halvalla, siinä on kova työ ja tarpeetkin maksavat. Siinä se kuitenkin ihanan korin päällä tyytyväisenä istuskelee :)

    VastaaPoista
  2. täällä yksi sun blogin anonyymi ihailija ilmoittautuu... pakko heti kysyä että mistähän päin suomenmaata noita tildapupuja noin halvalla saa?? ite oon niitä meinannut jo pidemmän ajan ostaa..

    VastaaPoista
  3. Kaunis on pupuinen :) ja kaunis on blogisi muutenkin!!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...