perjantai 15. huhtikuuta 2011

Arabiaa ja uusi blogi
Kaksi isompaa valkoista kannua ovat Arabian, mutta pikkukannu jokin muu tuontituote, vaikkakin vanha. Pikkukannu on kirpparilta ja valkoiset kannut huutokaupasta. Muitakin huutokauppalöytöjä olen tehnyt, mutta niistä myöhemmin. Huomenna haen muutaman aarteen, jotka jäivät säilytykseen.


Kevään ja tulevan pääsiäisen kunniaksi laitoin keltaiset narsissit kannuun, mutta täytyy sanoa, että en ole ollenkaan keltaisen ystävä. Ehkä tämän väriläiskän kuitenkin "kestän". Välillä yritän lisätä jotain väriä sisustukseen, mutta kun ei niin ei ja vähin äänin ne sitten taas häviävät, kuten nämä kukatkin, ihan luonnollisesti.Jotta tämä blogi ei täyttyisi kokonaan koiramaisista asioista, niin perustin Hugolle ihan oman blogin:Lämmintä ja aurinkoista viikonloppua :)

Siirisofia

5 kommenttia:

 1. Ihanat, pehmeän muotoiset kannut. :) Tuollaisia voisi katsella omallakin ikkunalaudalla.
  Voi Hugo ^^ Taidan vilkuilla hänenkin blogiaan. :)

  Mukavaa viikovaihdetta!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kannut!
  Itsekkin niitä aina kirppareilta etsin:)

  VastaaPoista
 3. hieno kannukolmikko :) ja koiran blogi on hauska idis :D

  VastaaPoista
 4. Kivat löydöt olet taas tehnyt! Keltainen ei ole minunkaan lempiväri mutta jotenkin keltaiset narsissit ja höyhenet kuuluvat silti pääsiäiseen ja niitä on ihan pakko hankkia. =)Juttuja ja kuvia pikku Hugosta on ihan kiva lukea ja katsella täälläkin, mutta onhan hän tietenkin ansainnut ihan oman blogin!

  VastaaPoista
 5. Kivoja kannuja olet löytänyt!
  ILoista viikonloppua!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...