tiistai 5. huhtikuuta 2011

Keväinen päiväTänään on ihana auringonpaiste hellinyt meitä ja lämmittänyt säteillään. Sulaisipa vaan tuo lumi pois mahdollisimman pian. Katselin viimekesäisiä kuvia omalta pihalta ja kyllä tuli ikävä kesää.

Ja sitä lunta riittää vielä ainakin puoli metriä patiollakin. Sain sentään tehtyä jo pienen oleskelualueen, jotta edes hiukan pääsee nauttimaan alkavasta keväästä. Lumi on muuten aika jäistä ja kovaa, joten ei sitä ihan tosta vaan lapioidakaan. Kauniisti joulukuusenraatokin kököttää vielä hangella.

Tietysti apurini oli myös paikalla ja mittailee jo reviiriään tarkasti. Puista pudonnutta roskaa tuntuu myös riittävän joka paikkaan.

Kyllä on jännää, kun koko ajan oppii uusia asioita ja lumen alta on paljastunut niin mielenkiintoisia uusia hajuja, että ihan pää menee pyörälle ;) 

6 kommenttia:

 1. Meillä on kaikki lumi täältä pois nyt..onneksi! Talvi oli aika pitkä tänä vuonna, ja sitä jo kaipaa lämpöä, ja aurinkoa!!

  VastaaPoista
 2. Katsoin myös pihassa, että mistä tuota roskaa riittää joka kevät. Piha tai oikeastaan lumi on tosi likaista :(

  Mikä tuon ihanuuden rotu on? :)
  Onko se vielä pentu, näyttää niin "pentuselta" :)

  VastaaPoista
 3. Kirsikka: Voi teitä onnellisia, kun olette jo päässeet lumesta!!
  Mia: Ihanuus on Espanjanvesikoira ja todella ihan pikkupentu vielä, vajaat kolme kuukautta vanha:)

  VastaaPoista
 4. Kyllä kuule nyt saa lumet kyytiä kun vettä sataa, minä olen myös lapiolla levitellyt kasoja ja huomasin saman, että on tosi tiukkaa tavaraa. Huoh..mutta pikkuhiljaa se siitä kyllä häviää.
  Suloinen apulainen sinulla onkin, tottahan toki, keväiset tuoksut häntäkin kiinnostavat. Meidän Väinö on ainakin ihan kevään lumoissa, vai liekkö ollut joku tyttökoira jonka perässä eilen illalla juostiin, molemmat...:)

  Mukavaa viikon jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 5. Hugo poseeraa hienosti tai sitten olet vain ottanut hänestä 1000 kuvaa:).

  VastaaPoista
 6. Kurkkailin blogiisi ja pieni nappisilmä koira vei sydämeni ♥
  Täälläkin toivotaan että lumet sulaisi pian :)

  Hyvää loppuviikkoa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...