maanantai 25. huhtikuuta 2011

Vuokkoja ja pöriseviä pyöriä


Aurinko on hellinyt meitä lämmöllään jo monta päivää ja siitä on nautittu täysin siemauksin. Pihaa on siivottu oikein urakalla ja roskaa ja risuja on valtaisat kuormat poisvietäväksi. Meidän pienelle tontille ne eivät mahdu mihinkään. Hugo on tietysti auttanut parhaansa mukaan kuopsuttamalla taimilaatikoiden mullat ja kantamalla risuja ympäriinsä. Myös haravalle on mukava murista ;)


Nämä kauniit sinivuokot näimme kävelylenkillä jo viikko sitten, nyt niitä oli tullut paljon lisää.Valkovuokotkin jo availevat terälehtiään ja muutama oli ihan pakko poimia maljakkoon.Tässä vielä komeita poikia (siis omiani) ja komeita pyöriä. Äitiä vähän nuo pyörät hirvittävät, huh! Varusteista voi päätellä, kummalla on pidempi matka kotiin.Hugo ei oikein tykännyt moottorin pärähdyksestä ja pakeni talon taakse piiloon. Sieltä hänet löysin takaportailta istumasta.


Kaikki eivät ehkä sittenkään  toivo lumien sulavan. Hugo on talven koiranpentu ja kun vaan pienikin lumikasa löytyy, niin sinne Hugo haluaa makoilemaan ja samalla varmaan jäähdyttelemäänkin. Taitaa olla pentukarvan trimmaus piakkoin edessä :)

Hyvää alkavaa viikkoa !!


2 kommenttia:

  1. Haaveilin joskus tuollaisesta moottoripyörästä, mutta nyt se innostus on jo hieman laantunut. Voi Hugo, yrittää kovasti pitää vielä kiinni viimeisistä lumikasoista :)

    VastaaPoista
  2. Mun haavepyörä tuo eka.Sitten laitan kun olen iso ja rikas:)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...