maanantai 4. marraskuuta 2013

Syksyisiä mietteitä


Heips vaan kaikille!
 
Pitkästä aikaa yritän virittää tätä blogia henkiin. Paljon on tapahtunut sitten viime huhtikuun, mutta intoa bloggaamiseen ei ole oikein löytynyt. Olen kai pohjimmiltani ihminen, jolla pitäisi olla palikat suht järjestyksessä. Kaaosta on kuitenkin riittänyt. Muuttaminen ja entisen talon tyhjentäminen oli melkoinen ponnistus ja vielä kaoottisempaa oli, kun uusi talo ei ollut ihan valmis ja kolme viikkoa piti asustella veljen matkailuautossa sentään omalla pihalla. Juhannukseksi saatiin muuttolupa ja sen jälkeen alkoi  tavaroitten purku. Koko kesä meni vielä rakentaessa ja pihatöissä  ja joka armas aamu oli joku rakentaja jo seitsemän jälkeen pihassa. En kuitenkaan valita, koska nopeasti tämä rakennusprojekti kuitenkin kaikenkaikkiaan meni ja lopputulokseen olen enemmän kuin tyytyväinen.

 Lasiterassin valmistumista odotin koko kesän ja lokakuussa se sitten vasta tuli valmiiksi. Tässä kuvassa on toinen pää pikaisesti kalustettu, kun saatiin vieraita, mutta nyt on jo kalustus muuttunut. Kunhan saan sinne jotain järjestystä, niin yritän kuvata uudelleen. Pakko mainita erityisesti nuo ihanat hortensiat, jotka nyt marraskuussa edelleen kukkivat. Ostin kukat heinäkuussa IKEAsta. Silloin ne olivat vitivalkoiset, mutta ovat vähitellen vaihtaneet väriä. Ihan mahtavat kukat ja yritänkin talvettaa ne tuolla lasikuistilla, kun siellä on sen verran lämmitystä, että ei talvellakaan mene pakkasen puolelle.

 Vähän syksyisempää sisustusta toisella kuistilla ja nyt on lehdet puista pudonneet. Kaksi ihanaa lyhtyä ostin Amalias Hemistä, kun ystävän kanssa käytiin moikkaamassa Terhiä ja tietty samalla tehtiin kivoja ostoksia. Ja jos joku ei tiedä, niin Amalias Hem on aivan ihana pieni sisustuskauppa Korppoossa. Sieltä ei tyhjin käsin pysty koskaan lähtemään.
 
 Aluksi tuntui, ettei sisustamisesta synny yhtään mitään, mutta vähitellen, kun ei pidä kiirettä, niin tavarat alkavat asettua paikoilleen. Tämä hylly on keittiöstä, ja siinäkin on jo ollut monta asetelmaa. Vaikka talomme on uusi, niin se ei ole kuitenkaan moderni, vaan enempi perinteinen puutalo, johon haluaisin puhaltaa vielä enemmän vanhan talon henkeä.

Pysykäähän kuulolla!!
 
Ajattelin nimittäin aika pikaisesti järjestää arvonnan ja palkintokin on mielenkiintoinen, ihan oman bloggauksen aihe. Siitä siis seuraavalla kerralla!!

4 kommenttia:

 1. Kaunista kaunista! Tervetuloa takaisin, bloggaat omalla tahdilla,kyllä me jaksetaan odottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Ainakin vielä yksi on löytänyt tänne :) Kiitos Hietzu!

   Poista
 2. Ihanan näköistä terassilla! Vähän toista kun visiitillämme:). t. Meetu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Meetu! Pikkuhiljaa laittelen paikkoja kuntoon, mutta hidasta on.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...