sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Syysmyrsky ja muista ARVONTA

 
 
Tänään myrskyää ja samalla aurinko paistaa. Kuvista ei myrskyä juuri huomaa, mutta hiukan jännitti, kaatuuko meiltä jotain puita. Taannoisessa Tapaninmyrskyssä kaatui useampi iso puu, mutta nyt näyttäisi siltä, että kaikki säästyivät.
 

 Tässä merenlahdessa näkyy harvoin aaltoja, mutta nyt pohjoistuuli saa sentään pienet aallot aikaiseksi.


 Fortum varoitteli sähkökatkoista ja tällä hetkellä on jo 100 000 taloutta ilman sähköä, meillä kuitenkin vielä toimii. Aggregaatti on hankintalistalla, mutta vielä sitä ei ole näkynyt :(
 

Kaislat huojuvat marraskuun tuulessa, mutta talvesta ei juuri ole vielä tietoakaan ja hyvä niin. Kyllä sitä lunta ehtii vielä kolata riittämiin. Tästä voi jo varmaan päätellä, että en ole kovinkaan talvi-ihminen. Syksy on ihan mukava eikä pimeyskään haittaa. Täytyykin alkaa viritellä jouluvaloja tai nykyisinhän niitä kutsutaan kausivaloiksi.
 
 
JA HEI!!
 
Vielä on tämä päivä aikaa osallistua arvontaan KLIK!
 
Syysmyrskyterveisin  
 

2 kommenttia:

 1. Voisin kuvitella asuvani täällä...niin kaunista ja veden äärellä ja näin lähellä. Meillä myös on vielä aivan syksyn tunelmaa eikä siitä lumesta ole tietoakaan...Itse kyllä pidän lumesta ja kauniista talvisista maisemista. Kevät on kuitenkin ihan parasta aikaa!:)
  Nyt alan katsomaan kuviasi, joita on jäänyt näkemättä...huh, ihan turhan kauan aikaa sitten viimenäkemäni!
  Toivotaan, että teille ei tule katkoksia ja myrskykin tästä laantuisi.

  Voikaa hyvin ja suloisille lemmikeille iloiset rapsutukset<3

  VastaaPoista
  Vastaukset


  1. Kiva tavata Sirkka vaikka vaan näin virtuaalisesti. Osaat aina kirjoittaa niin kauniisti. Hugo ja Roope kiittävät rapsuista ;)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...