torstai 20. elokuuta 2009

Tervetuloa!

Tervetuloa uuteen blogiini !
Täällä kirjoittelen pääasiassa oman kodin sisustuksesta, joka on muuttumassa kovaa vauhtia tanskalais-ranskalaistyyliseen suuntaan. Kaikki vaalea ja kulunut viehättää ja kiertelenkin ahkerasti kirpputoreilla ja huutokaupoissa tekemässä löytöjä. Löydöt yleensä tuunailen oman tyyliin ja valkoista maalia kuluukin kohtuulliset määrät. Juu ja autotalli ja ulkovarasto alkavat täyttyä tuunattavista kohteista.
Kuvassa oleva kaappi on löytö kirpputorilta ja on ehkä joskus ollut lääkekaappina. Kaappiin on myös kaiverrettu hauskat linnut, jotka korostin ruskealla maalilla. Eli maalasin valkoisen maalin päälle ruskeaa ja pyyhin kohta pois, jolloin maali jäi vain uurteisiin.
Toiselta kirppikseltä löytyi kolmen pöytää, jotka menevät allekkain ja tämä on niistä suurin. Sekin sai maalin pintaansa.
Ikkunan rautaristikko on Tre Små Rumista , joka onkin aivan ihana sisustuskauppa Paraisilla, kuten myös Villa Wenla, josta ikkunalaudan pullo on ostettu.
Mukavia loppukesän päiviä teille lukijoille. Palaan pian :)

8 kommenttia:

 1. Hei Siirisofia, onnea uudesta blogista !
  Vaikuttaa tosi kivalta,- kauniit taustat.
  Kiitos että olit kirjautunut minun lukijaksi niin löysin sitten myös tänne.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle blogille!! Sisustus on iloinen asia, ja sinä ainakin olet taitava tuunaamaan :) Tuo kaappikin on aivan ihana. Tykkään itsekin vaaleista väreistä, mutta minussa se jokin toinen puoli huutaa taas värejä - ja mitä boheemimpaa , niin sitä parempi. Välillä on olo, että 45-vuotias nainen voisi hillitymmin elämäänsä elellä:)

  VastaaPoista
 3. Hienoa että olet siirtynyt bloggeriin.
  Ihania ovat nämä tämäntyyliset sisustukset. Luin juuri yhtä kirjaa (katselin kuvia) Jean d´Arc Living, aivan upeita valkoisia "kulahtaneita" huonekaluja yms.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa!! Ja tervetuloa Bloggeriin :D
  Täällä(kin) tulen vierailemaan säännöllisesti ihailemassa, vaikkakin kommentointi välillä unohtuu kaiken tohinan keskellä..anteeksi siitä. Kivalta täällä kuitenkin näyttää ja mukavaa päästä seurailemaan touhujasi :D

  VastaaPoista
 5. Onnea uudelle blogillesi, hienolta näyttää!

  VastaaPoista
 6. Onpa vain kaunista!

  VastaaPoista
 7. Hei Siirisofia.
  Eksyin sivuillesi ja totesin ,että ihania sisustusjuttuja ja vinkkejä.
  Olen itsekin käsillätekijä ja on ihanaa huomata ,ettei kädentaidot ole vielä unohtuneet!
  Vanhoista kirjoista ,ne ovat upeita.Itselläni on myös kirjoja esim. vuodelta 1886 ja nuorempia 1900 luvun alusta.Toivotaan ,että jossain vaiheessa saavat niille kuuluvan arvon.

  Aurinkoisia syyspäiviä sinulle ja kaikille jotka käyvät sivuillasi:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...