sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ihana kevätpäivä!!


Kotona on sisustukset olleet vähissä, mutta päätimme työpaikalla vähän päivittää odotustilan ulkonäköä, siis kaikki uusiksi, ihan kaikki. Aika kulahtaneeksi se oli jo päässytkin. Pääsiäisen aikaan remonttimies maalasi seinät ja katon ja uudisti lattian sekä odotustilassa että wc:ssä ja samalla katosta lähti kamalat loisteputkivalaisimet. Vähän äkkinäisesti tämä remontti kuitenkin tuli, joten emme ehtineet hankkia kaikkea tarvittavaa heti tilalle. Vielä siellä on vanhat tuolit ja tasot, mutta kohta nekin vaihtuvat. Myös tyyli ja värimaailma vaihtuu täysin. Eihän odotustilojen tarvitse välttämättä olla kalustettu steriileillä toimistokalusteilla ja loistevalaisimilla, vai mitä?


Uudet tuolit ovat tulossa, vaikka eiväthän ne ole uusia vaan vanhoja jugend-tuoleja, jotka löytyivät Pietarin Old Timesta. Punainen villakangaspäällinen oli aikansa elänyt, joten se vaihtui kauniimpaan pellavaraitakankaaseen (kuva alla). Ehkä puuosatkin vielä maalataan, mutta ei ihan tähän hätään. Värihän on ihan kaunis. Tuolit ovat tukevia, jotta vanhempikin immeinen pääsee helposti tuolista ylös.


Kaunis kangas löytyi Wilhelmiinan Helmestä, kuten myös kaunis puuhylly, joka tulee wc:hen.Kahden käsinojatuolin lisäksi tarvitaan vielä yksi istuinpaikka ja tämä tammipuinen jugend-tuoli löytyi kirpparilta. Ei kylläkään tämännäköisenä, vaan kankaana oli ylläoleva ruskea aikas kaamea villakangas ja tuolin värikin oli ruskea. Nyt maalasin sen valkoiseksi seinämaalin sävyllä ja kankaaksi laitoin samaa raitakangasta.


Seuraavana projektina on lamput. Tällä hetkellä on hämyvalaistus eli ei lamppuja ollenkaan. Ehdin jo ostaa yhden niin ihanan kattokruunun, kunnes totesimme, että meillä käy myös lähes kaksimetrisiä miehiä, jotka eivät ehkä ilahdu, jos joutuvat sitä väistelemään. Eilen kävin shoppailemassa Loviisan Aitassa ja ostin kaksi kristallilamppua, jotka ovat vielä paketissa. Luulen, että nämä ovat juuri sopivat. Myös vanha tammipuinen kirjakaappi odottaa autotallissa tuunausta. Yritän sitten kuvata lopputulosta, kun saamme kaikki kuntoon.


Löytyihän sieltä Loviisan Aitasta vähän muutakin. Nämä kauniit Caloun kengät odottavat kaikkia ihania kesän juhlia tai sitten ne ovat ihan joka päivä jalassa.


Kiitos teille kaikista ihanista onnitteluista!! Pikkuinen Sofia pääsi kuluneella viikolla kotiin ja vietti vanhempineen ensimmäisen yönsä mummilassa, koska kotona oli remontti menossa. Maito maistuu ja kasvukäyrä näyttää ylöspäin, joten kaikki on hyvin:)

Ihanaa kevätpäivää!!
Meillä aurinko paistaa ja lämpöä on 18 astetta:)


7 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihana kuva pienestä Neidistä ja Isistä <3

  VastaaPoista
 2. Hurmaava Sofia-neiti<3 Mitkä hiukset:)

  VastaaPoista
 3. Siinä onnellinen isä pikku tyttärensä kanssa.
  Iso-mummi ja-vaari ihastelemassa pientä ihmettä.

  VastaaPoista
 4. Lämmin onnitteluni mummokategoriaan siirtymisen johdosta. Ihana piei neito ja onneksi kaikki on hiukan hankalan alun jälkeen hyvin. Meidän pikuuinen neito on jo 7 kk. Panin myös merkille tuon koirankasvatuksen paikallisessa tiedotusvälineessä. Koirulikin on jo aika iso!

  VastaaPoista
 5. Aiva ihana kuva vauvelist ja isist ♥ Ihanat tuoli tuunaukset ja olen täysi samaa mielt ettei orotus huoneen tarvii ol kolkko ja steriili ♥ Hyvält kuullost kaik suunnitelmat ja lamput ja onkki kiva nährä sit kuvii valmiist orotus huoneest ♥ Noi kenkät on kyl tosi kauniit ♥♥♥

  VastaaPoista
 6. Blogissani sinulle tunnustus:)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...