torstai 5. joulukuuta 2013

Terraviivaa keittiössäMuutama kuva meidän keittiöstä. Kaapit, koneet, allas ja huuva ovat kaikki Puustellista, paitsi posliininupit jostain sisustuskaupasta. Huomaa myös ikkunan laskosverho. Sen ostin Jaanalta blogista Amandan tuvan tunnelmia. Ostin verhoja useammankin terassia varten, mutta vielä ne eivät ole sinne päässeet, kun aika monta muutakin ikkunaa huusi verhoja. Verhoprojektia on siis tiedossa jatkossakin. Valkoisen vanhan suutarinlampun ostin joskus vitosella huutokaupasta.


Huuvan reunaan laitetut laatat ovat Terraviivasta. Terraviiva on turkulainen pieni yritys, joka tekee keraamisia laattoja käsityönä ja sieltä voi tilata ihan omillakin teksteillä laattoja. Mulla ei sillä hetkellä ollut miettimiseen inspiraatiota ja aikaa oli vähän, joten ihan mukavia tekstejä löytyi valmiinakin, mutta mahdollisuuksia on vaikka kuinka. Kannattaa tutustua!


Laatat ovat aavistuksen harmahtavan-beessin valkoisia ja hiukan hankalia kuvattavia kiillon vuoksi, mutta tässä näkyy jo vähän paremmin.Hellan taakse pitäisi saada vielä jotain, mutta ei kuitenkaan ihan perinteistä laatoitusta. Monta juttua olen sinne kokeillut, mutta aikas makee olisi yksi oikein iso Terraviivan laatta, mihin voisi myös painaa jotain tekstiä tai kuviota. Varovainen saisi kyllä olla sen laatan kuljetuksessa. Noita pikkulaattoja pari hajosi ennenkuin pääsivät paikoilleen, mutta onneksi löytyi uudet tilalle. Verhoja huutaa tämäkin ikkuna.


 
Tästä kuvasta näkee paremmin laattojen kuviot. Näihin laattoihin ihastuin heti, joten oli vain valinnan vaikeus, mitkä valitsisin. Perhosia piti ehdottomasti olla ja sitten noita pitsiliinoja ja tietysti muutama tekstilaatta. Hiukan meni aluksi laatoitus pieleen ihan omaa syytäni, kun ostin luonnonvalkoista saumausainetta, joka oli kuitenkin ihan beessinväristä. Kun sitä muutaman viikon katselin ja harmittelin, niin kaivoin maalipurkin esiin ja maalasin saumat valkoisella tartuntapohjamaalilla ja nyt näyttää ihan hyvältä.
 
 
Ja tietysti vielä:
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Mahtavat nuo kaakelit...aivan upeita...kuten koko keittiö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina :) Tykkään itsekin, vaikka vielä on vähän viilausta tiedossa.

   Poista
 2. Niin kaunista, nautin näkemisestäni ja nuo huuvan laatat ovat mitä kauneimmat sitten näkemäni!

  Tunnelmallista hyvän mielen joulurauhaa.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...