maanantai 31. tammikuuta 2011

Homeopatiaa

Tämä ei ole enää joulujuttu, vaikka kuva siltä näyttää. Laatikossa on ehkä joskus ollut suklaata tai jotain joulumakeisia, mutta nyt sieltä löytyi ihan muuta, joskin sekin on suuhunpantavaa.

Kaikkea sitä mukaan tarttuukin ;)


Aikamoinen valikoima homeopaattisia lääkkeitä sekä muistilappusia ja muistivihko. Pullot olivat niin kivoja, että ne lähtivät huutokaupasta mukaani, mutta mitäs noille lääkkeille tekisi?? Luultavasti parasta ennen päivämäärä on mennyt vuosia ellei vuosikymmeniä sitten, joten pillerit taitavat mennä hävitykseen, mutta pullot jäävät johonkin tarkoitukseen, mitä en vielä tiedä. Jotain kyllä keksin :))

Joskus vuosia sitten käytin vähän aikaa homeopaattisia lääkkeitä, mutta en silloin niistä vakuuttunut. Pitäisiköhän kokeilla uudestaan (ei tietenkään näitä)??
Nyt on pakko ottaa imuri esiin, koska yksi pulloista putosi ja pillereitä kierii pitkin lattiaa plus tietysti lasinsirpaleita....

Onko sinulla kokemuksia homeopatiasta??


9 kommenttia:

 1. Ihana löytö.

  Minulla on kokemuksia, positiivisia sellaisia.Olen hakenut monet kerrat vyöhyketarapiasta apua vaivoihin ja samalla olen myös saanut häneltä homeopaattisia lääkkeitä. Toiset ei näihin usko, mutta minä kyllä.
  Kannattaa kokeilla.

  ;)

  VastaaPoista
 2. Noista ihan asitii sen vanhan ajan jonka he ovat näkeet. Mahtavan löydön olet ehnyt!

  VastaaPoista
 3. Homeopatiaan ei tarvi uskoa, senkun kokeilee :) Nuo pullot on niin kivoja, että niihinhän vois ostaa uudet rakeet sisälle. Ainakin Belladonna näyttäis olevan tuossa, se on yleinen homeopaattinen nykyäänkin ja muutenkin varmaan on samat lääkkeet käytössä homeopatiassa nyt ja vuosikymmeniä sitten. Tässä monipuolinen sivusto aiheesta: http://www.sci.fi/~tiina/homeopa2.htm

  VastaaPoista
 4. Jännittäviä upeita etikettejä. homeopatia on tuttua mulle, ja omalla kohdallani se on ainakin toiminut. En tiedä toimiiko kaikilla, mutta mulla näin. hienot on kyllä etiketit :D

  VastaaPoista
 5. Tosiaan nuo etiketit ovat ihan ihquja!!
  Anonyymi: kiitos vinkistä! Sivustolla on paljon tietoa homeopatiasta.

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania pulloaja, mahtava löytyö!

  Voi kun oli ihana hauva tuossa edellisessä postauksessa...! Olen potenut jo muutaman vuoden pahaa koirakuumetta, ehkäpä pian meilläkin pieni karvanyytti.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kiitos vierailusta. :) Ihanaa kun joku vielä muisti, vaikka tein katoamistempun. ;)

  Oli ihana käydä blogikierroksella pitkästä aikaa ja täältä löytyi kaikkea ihanaa. :D

  VastaaPoista
 8. nice blog ;]
  if u want follow me and write comment ;p

  VastaaPoista
 9. Ihania pulloja, vaikka aineita ei varmaan enää uskalla käyttää. On ne sen verran tehokkaita.
  Minulla oli pari vuotta sitten aivan julmettu särky hampaan poisoton jälkeen, johon ei auttanut mikään. Sain naapurilta pienenpienen homeopatia pillerin ja sinne häipyi kipu eikä tullut koskaan takaisin. Kyllä minä ainakin uskon näihin nykyään.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...