tiistai 25. elokuuta 2009

Huutokaupoista löydettyä

Parin viikon sisällä olen taas käynyt useassakin huutokaupassa, kun ne ovat olleet lähiseudulla. Mielenkiintoisimpia ovat ne, jotka järjestetään jonkun omakotitalon pihassa, koska siellä on tavaraa ihan laidasta laitaan, siis jokaiselle jotakin. Ostajia on monenlaisia, nuoria ja vanhempia, kirpputorimyyjiä ja muita jälleenmyyjiä , keräilijöitä jne. Eli sieltä etsitään hyvinkin erilaisia juttuja. Paljon on tullut tuttuja kasvoja, joita tapaa kerta toisensa jälkeen, monelle huutokaupoissa kierteleminen on jo harrastus, joillekin ihan työtäkin. Joka kerralla meikäläisellekin sieltä jotain tarttuu mukaan ja tässä on muutamia.
Tämän pikkuisen korukaapin olen ostanut jo aikaisemmin ja se odotteli jonkin aikaa tummaksi petsattuna, mitä sille tekisin. Maali kun ottaa vähän huonosti petsiin kiinni. No, piti kuitenkin yrittää ja tällainen tuli. Kaapissa ei ainakaan vielä ole koruja, mutta jotain kuitenkin. Siitä enemmän myöhemmin.
Kaunis vanha lasikupu ja lautanen oli löytö, joka oli pakko saada. Kuvussa on upeat hionnat. Ja vanha on.
Yritän vähitellen päästä muovisista keittiövälineistä eroon ja nyt löytyi emalinen siivilä. Vanhan silitysraudan oli joku maalannut kullanväriseksi, enkä saanut sitä kultaväriä kokonaan pois, joten hyvällä omallatunnolla maalasin sen sitten valkoiseksi. En kuitenkaan siirry tällä silityspuuhiin, vaan ajattelin käyttää sitä kirjatukena, painava kun on.
Metallisia vetimiä ostin toistakymmentä ja ehdin ne jo maalatakin. Autotallissa odottaa ainakin yksi lipasto uusia vetimiä. Pino vanhoja lasilautasia tulevat ihan arkikäyttöön tai siis ovat jo. Puisia rulliakin löytyi pari lisää ja pitsit ovat myös vanhoja ja käsinvirkattuja.
Paljon muutakin on löytynyt, mm. "uusi" tv-taso tammipuusta 20 eurolla. Se kyllä vaatii jonkin verran tuunausta, koska pinta oli vaurioitunut, mutta oli muuten erittäin hyväkuntoinen.
Aurinkoista alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. mielenkiinnolla seuraan :) hienoja löytöjä jälleen!

    VastaaPoista
  2. Ihania ovat löytösi ja maalaamasi ostokset. =)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...