tiistai 8. syyskuuta 2009

Vanhoja kortteja ja muita löytöjä

Jo toisena kesänä Forssassa järjestettiin Wanhan Ajan Lelumarkkinat, jotka pääasiassa keskittyvät miniatyyritavaroihin, mutta muitakin löytöjä siellä voi tehdä. Muutamia korttikauppiaita oli mukana ja nämä vanhat kortit lähtivät mukaani. Kortit ovat viime vuosisadan alkupuolelta, paitsi paperinukkekortti on uusi, mutta painettu vanhan mallin mukaan v:lta 1934.
Kortit ovat siis oikeasti matkanneet ja taustapuolelta voi lukea taas palan historiaa.
Muitakin aarteita löytyi, vanhoja ja uusia. Vanhoja patinoituneita leivosvuokia, hopeinen medaljonki ja noita vanhoja nappeja olisin ostanut enemmänkin. Myös tavaroiden allaolevat pitsiliinat ovat markkinoilta, erittäin hienoa käsityötä ohuen ohuesta langasta.
Meillä on ollut lämmin päivä, mutta iltojen pimenemisestä kyllä huomaa, että syksy on tulossa.

4 kommenttia:

 1. hei ja kiitos vierailustasi:)
  ihania ostoksia ja löytöjä olet kyllä tehnyt...
  minullakin on suvun aarteista tallessa vanhoja kortteja ja ne ovat kyllä aina yhtä ihania!
  mukavaa loppuviikkoa sinulle...
  halauksin päivi

  VastaaPoista
 2. Ihania aarteita runsaasti, postikorttien taustat kertovat niiiin paljon!

  VastaaPoista
 3. Hei !

  ENsimmäistä kertaa blogissasi kyläilemässä. Kauniita kortteja olet löytänyt, minäkin ostelen silloin tällöin esim. Wendelinin kortit on heikkouteni <3

  VastaaPoista
 4. Taidan olla ensimmäistä kertaa täällä? Ihan blogi..oikea helmi..ranskalaisia karttoja katselin tuossa sivussa. Itse olen käynyt kolme kertaa Ranskassa..viehättävä paikka kaikkineensa. Luin kirja postauksesi myös alla..niinpä..sitä minäkin olen ihmetellyt että miten kukaan ei arvosta..mutta ajat muttuvat ja kannattaa ottaa talteen kun löytää.
  Hyvää viikonloppua!=)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...