lauantai 26. syyskuuta 2009

Miniaskarteluja

Kesällä näin jossain nettikaupassa pikkuisia kehystettyjä tauluja tai miksi niitä nyt nimittäisikään ja innostuin yrittämään itsekin. Muistaakseni niitä myytiin koruina ja voisihan nämä ripustaa kaulaankin, mutta ehkä en sittenkään. Oma hommansa oli kyllä löytää jostain pieniä kehyksiä, näiden koko on n. 2,5x7,5cm. Ensimmäisellä kerralla tilasin kehyksiä ja vasta toisella kerralla älysin tilata myös lasit noihin kehyksiin.

Koristeiden täytyy olla todella pieniä, rusetin silkkinauha on 2mm leveää ja napit ovat halkaisijaltaan vain 3mm. Näitä pitäisi tehdä lisää, koska kehyksiä ostin enemmänkin. Kun vaan sitä aikaa löytyisi. Kivoja projekteja olisi vaikka kuinka paljon. Rehellisyyden nimissä työhuoneeni pursuaa kaikkea tavaraa ja materiaalia niin paljon, että en enää mahdu ovesta sisään. On pitänyt siirtyä keittiön pöydän ääreen.

Nyt kuitenkin askartelut sikseen, koska lähdemme nuoremman poikani synttäreille. 23-vuotta tuli eilen täyteen ja vastahan hän oli pikkuinen kiharapäinen pojanvesseli. Toisaalta äidin mielestä hän on sitä aina, vaikka kasvoikin lapsistani pisimmäksi.

Nauttikaamme vielä tästä tämän vuoden viimeisestä lämpimästä viikonlopusta!!5 kommenttia:

 1. Ihania! :)
  Meillä askarreltiin eilen kehyksellisistä napeista nukkekodin makkariin tauluja. Ei kyllä puoleksikaan noin hienoja, mutta sainpa tehdä juttuja yhdessä 3-vee vesselini kanssa. :)
  Mulla työhuone ja pää pursuaa myös ideaa, mutta aikaa on turhan vähän. Voi, kun sitä omaa aikaa sais jostain kaupasta ostaa edes pienissä pusseissa! ;D

  VastaaPoista
 2. Onpa kauniit, kehykset etenkin ovat vallan hienot - koko passaisi nukkekotiinkin. Mistä niitä tilasit?

  VastaaPoista
 3. Kaunis kiitos!
  Eija: tilasin niitä Sinellin verkkokaupasta, oli kahta kokoa.

  VastaaPoista
 4. Ihania ovat!!
  Mnullakin on noita kehyksiä, mutta ei laseja niihin. No, Sinelli reissu tiedossa, ihme kun myyjä ei sanonut laseista mitään.pöh...

  ^_^Piitis

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...