lauantai 24. huhtikuuta 2010

Shoppailua!!

Pari viikkoa sitten teimme sisareni kanssa sisustuskauppakierroksen ja siihenhän piti varata koko päivä aikaa. Ensimmäiseksi suuntasimme Riitan Wanilla Roseen Nurmijärvelle. Sieltä löytyikin aivan ihanan hurmaava kauppa. Paljon kaikkea vanhaa ja uutta, juuri sellaista, mistä tykkään. Kauppa oli kuitenkin vasta edellisenä päivänä avattu, joten paljon tavaraa oli vielä kauppaan tulossa. Pitääpä käydä uudestaan! Nurmijärveltä löytyi myös Pentikin myymälä ja White on White, joissa myös piipahdimme. Tällä kertaa ostoksia syntyi eniten Pentikiltä, mm. allaolevat puput, jotka matkasivat tuliaisiksi pojalleni ja miniälle. Sydän on jo aiemmin ostettu Willa Ilonasta.


Seuraavaksi laitoimme navigaattoriin osoitteeksi Heurlinintien Espoossa. Siellä sijaitsee Cafe Latte Spirit, hurmaava sisustusmyymälä pienessä punaisessa mökissä.  Leean luvalla  laitan muutamia kuvia tuosta ihanasta tunnelmallisesta myymälästä, jossa olisi viihtynyt pidempäänkin.Oli oikein mukava päivä. Kiitos Sisko!

9 kommenttia:

 1. Mukava shoppailupäivä on teillä tosiaan ollut. ihana tuo sisustusmyymälä! olisipa täälläkin päin noin vanha romanttinen puoti.me asummekin niin takapajulassa, ettei täällä ole mitään kunnon sisustuskauppaa.

  VastaaPoista
 2. Hieno shoppailupäivä ollut teillä. Ehditte moneen paikkaan. Tuo alimmainen myymälä on tosi söpö. Kivoja kuvia!

  Mukavaa lauantai-iltaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo pikku-putiikki "kynteni" oikein syhyävät nähdessäni tuollaisen paikan. Muuramessa on vähän samantapainen myymälä ja sinne on myös nettikauppa Wilhelmiinan kammari nimeltään.

  VastaaPoista
 4. Teilläpä on ollut hauska päivä! Minäkin olen pitkään haaveillut meneväni tuonne jälkimmäiseen, mutta enpä ole saanut mentyä. Nyt kun näin kuvasi, alkoi sormet syyhyämään...

  VastaaPoista
 5. Näyttää siltä, että teillä on ollut vallan mainio retki :) Todellakin, hurmaava putiikki.

  VastaaPoista
 6. Olipas teillä ihana päivä:-))
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 7. Tervehdys siskoseni!
  Oli tosiaan mukava päivä. Nyt vaan uutta retkeä suunnittelemaan. Navigaattorin avulla ehtii moneen kohteeseen saman päivän aikana, kun ei tule harha-ajoja. Hyvää päivänjatkoa.

  VastaaPoista
 8. Jostakin kautta eksyin näin mukavaan blogiin...taidanpa liittyä lukijaksesi :)

  On varmasti ollut kiva shoppinki päivä. Ne aina piristävät. Kivaa jatkoa täältä Oulusta :) Teillä jo varmaan kevät pitkällä. Meillä vielä lunta luvattoman paljon!

  VastaaPoista
 9. Kiva, kun olette ajelleet Cafe Latte Spritiin! Se on tässä meitä aivan liian lähellä vaunulenkkeillessäni. ;)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...