lauantai 20. marraskuuta 2010

Siivousta ja tuunailua!
Kaunis lamppu löytyi kirpputorilta ja se ehdottomasti halusi muuttaa meille. No, kaunis ja kaunis, onhan tuo varjostin aika kauhea enkä oikein ole hapsujenkaan ystävä. Ruskea väri ehkä menettelisi, mutta katsotaan... Pientä muokkausta on siis tiedossa.

Varjostimen kangas sai siis lähteä ja puinen jalkaosakin sai uuden värin.

Uusi varjostin on tehty verhokapasta, jonka olen joskus ostanut antiikkimessuilta. En siis todellakaan ole virkannut tuota kaunista pitsiä, joskin olisi mukava tietää kuka sen on  tehnyt. Joka tapauksessa todella upea pitsi. Verhoa olen aikojen kuluessa sovitellut moneenkin ikkunaan, mutta ei ole oikein sopinut mihinkään ja nyt siis siitä tulikin lampunvarjostin. Tämä olikin helppo homma, koska vain ompelin( huom.käsin) verhon sivut yhteen ja koneella nauhakujan yläreunaan. Ja saihan se jalkakin uuden värin :)
Lamppu matkasi yläkertaan, koska meillä on vain yläkerrassa maadoittamattomia pistokkeita ja vanhoissa lampuissahan ne ovat aina maadoittamattomia. Varjostimen kiinnitin vielä jalkaan kristallisella nupilla.


Oli jo korkea aikakin aloittaa yhden yläkerran huoneen siivous. En edes kehtaisi julkaista sitä "ennen" kuvaa tästä huoneesta, oli siis oikea romuvarasto. Ikkunaan laitoin uuden verhotangon ja verhon ja sänky sai uuden peitteen, joka onkin keväästä saakka odotellut paketissa. Ihanainen enkeli on jo parin vuoden takaa ja sen on tehnyt käsityötaituri Katri. Tuoli ja pitsityynyliinat ovat huutokaupasta. Siivous vielä jatkuu...


Enkelin siipien havinaa viikonloppuunne!

t. Siirisofia

11 kommenttia:

 1. Hei Siirisofia
  Kylläpä lampun ilme muuttui! Tuli tosi hieno :O)
  Hyvää lauantaita sinulle
  Halein Nina

  VastaaPoista
 2. Ihana, oikein kutkutti aluksi kun katsoin tuota lamppua, että miten tuota itse tuunaisi ja miettisi. Aika samanlaiseen lopputulokseen päädyit kuin oli minullakin mielessä. Kaunis!

  VastaaPoista
 3. Aivan Ihanan lampun teille loihditkin! Lampunhenkin varmasti kiittää uudesta ulkomupdpstaan! Ihana!
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Kaunis lamppu,hyvin tuunattu.
  Minä olin keskiviikosta perjantaihin reissussa ja tänään olin 9-14.30 luennoilla. Väsy on kamala,mutta siivota pitäisi. Kämppä on aivan kamalassa kunnossa,villakoiria kaikkialla,tavarat hujan hajan. Ehkä jos huomenna jaksaisi.Pitäisi uusi verhokin laittaa keittiöön;kaikkea olisi.

  VastaaPoista
 5. Tulipa siitä hieno..vitsi ku toiset osaa ja jaksaa tuunailla, meitsi joutuu melkein aina tyytymään siihen mitä on, kun ei oikein osaa..siis muuta kuin maalata :) no maalillakin saa kivaa aikaiseksi, mutta tuo varjostin on hieno!

  VastaaPoista
 6. Ihastuin oitis tuohon lampunjalkaan, IHANA ja varsinkin nyt tuunattuna!

  VastaaPoista
 7. Kyllä valkealla maalilla saa ihmeitä aikaan ;-))
  Mukavaa sunnuntaita<3

  VastaaPoista
 8. Olet tehnyt kauniita löytöjä :)Hyvää talvista viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Ihana kerrassaan! Sinulla on taito hyppysilläsi!!

  VastaaPoista
 10. Lampusta tuli kaunis! Mukavaa sunnuntaita...

  VastaaPoista
 11. Kiitos taas kommenteistanne!! Meillä täällä Lounais-Suomessakin on nyt talvi, ainakin vähän aikaa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...