perjantai 17. joulukuuta 2010

Joulumarkkinoita

Viime viikonloppuna tuli käytyä useammillakin joulumarkkinoilla. Perjantaina olin Helsingissä Tuomaan markkinoilla, lauantaina Paraisten Vanhan Malmin markkinoilla ja vielä sunnuntaina Turun messukeskuksessa. Paljon mukavia ostoksia tulikin tehtyä, mutta eihän niitä täällä voi paljastaa, kun osa menee joululahjoiksi.

Näin ihanan herkullisen piparkakkutalon ostin Paraisilta. Ihan tekisi jo mieli maistaa.

Kotona vasta huomasin, että taloon tulee valokin, koska sisällä oli led-tuikku. Ja aika nerokas keksintö tehdä talo näkkileivän päälle, jossa on reikä keskellä, josta tuikun saa talon sisään.


Isomman talon lisäksi ostin vielä söpöisen pikkutalon, joka sopisi vaikka koirankopiksi.

Ja aina on tilaa vielä yhdelle kranssille. Tämän meriheinäkranssin ostin messukeskuksesta myyjältä, jolla olikin myynnissä paljon kaikkea ihanaa ja itsetehtyä. Vanha ikkunanpokan tuunasin uuteen maaliin kuten myös dream-kyltin.
Jouluvalmistelut ovat jääneet aika viime tinkaan, mutta ehtii minkä ehtii ja loput jää tekemättä. Tämä päivä on mennyt sairastellessa ja enimmäkseen nukkuessa, mutta ehkä jo huomenna saisi jotain tehdyksi. Joulukortitkin on vielä kirjoittamatta ja monta lahjaa ostamatta, mutta ehtii nekin vielä...

Tunnelmallisia joulunaluspäiviä toivottelee

8 kommenttia:

 1. Nyt oikeen harmittaa kun en ennättänyt messukeskuksen myyjäisiin, sieltä aina on löytänyt kaikkea kivaa. Nuot pipari talot on aivan ihania, vieläköhän jostain löytäis, ei jaksa millään ite alkaa väsäileen, kun tätä tekemistä tuntuu riittävän :) Nautinnollista viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 2. Ihanan söpöjä piparkakku taloja!Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Kauniit piparkakkutalot.
  Itselläni ei enää Esikoisen poismenon jälkeen ole ollut voimia käydä joulumarkkinoilla, -vaikka meilläkin on vuosittain ihanat Menneen ajan joulumarkkinat....
  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania piparkakkutaloja! <3 Ja tuo näkkileivän päälle tekeminen oli minulle ihan uusi juttu. Kivaa.

  VastaaPoista
 5. Nättejä piparkakkutaloja olet löytänyt :) nätti on kranssikin! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Onpa kauniit piparkakkutalot ! Hauskat piiputkin niissä.. ja tuo näkkileipäalustat : )
  Ihanaa joulun odotusta sinullekin !

  VastaaPoista
 7. Kyllä on kauniisti koristeltu piparkakkutalo! Eipä olisi tullut mieleen tuo näkkileipäpohja, suorastaan nerokasta!

  VastaaPoista
 8. Suloinen piparkakkutalo <3 ja hyvä idea laittaa tuollaisen reiällisen näkkärin päälle, että saa kynttilänkin helposti talon sisälle!
  Itse teen aina talon niin, että ovesta mahtuu tuikku sisään, mutta tuohan on vielä parempi idea - ja led-kynttilä on todellakin loisto keksintö, ei savuta taloa sisältä ;))

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...