torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä
Oikein hyvää ystävänpäivää teille lukijoille. Kiva, että täällä vielä joku jaksaa käydä, vaikka aika laiskasti blogia päivittelen. Nyt on monta rautaa tulessa, kun uutta rakennetaan ja vanha talo on myynnissä. Se siis tarkoittaa siivousta, siivousta ja siivousta. Tässä talossa olen sotkenut 16 vuotta ja se kyllä näkyy. Varastot ovat pullollaan tavaraa eikä missään herttaisessa järjestyksessä. Osa siirtyy seuraavaan paikkaan, osa kirpparille ja osa suoraan kierrätykseen. Olen kovin huono heittämään käypää tavaraa ihan roskikseen, joten ainakin yritän suurimman osan kierrättää. Jotenkin on hirvittänyt muutaman muuttajan kertomukset. He vaan ottavat lavan pihalle ja sitten tavara kaatopaikalle. Onhan se helppo tapa, mutta....


Uusi talo on pystyssä ja kaikki meni niinkuin pitikin, ammattilaiset asialla. Lasikuisti on merelle päin ja se on niin IHANA. Just sellainen, mistä olen haaveillut. Aluksi siitä piti tulla ihan kylmä kuisti, mutta sittenkin vedetään lämmitysputket lattian alle ja pidetään siellä pientä peruslämpöä talvellakin, ainakin sen verran, etteivät ikkunat jäädy. Sisäpuolella hommat ovat käynnissä ja pian alkaa mun osuuteni, eli pitää valita kaikki sisämateriaalit. Vielä en ole mitään tilannut, mutta kaikenlaista kuitenkin jo löytänyt. Hyvin simppeliä tulee olemaan ja kuten arvatakin saattaa, niin värimaailma löytyy linjalta valkoinen, beessi, pellava, harmaa. Jos jossain vaiheessa kaipaan väriläiskiä, niin niitä voi toteuttaa tekstiileillä ja muulla sisustuksella. Ja ainakaan tällä hetkellä en kaipaa.


Tässä vielä kuvasarja kahdesta ystävyksestä. Heti aamutuimaan on leikit käynnissä. Koirien lelut ovat niitä kaikkein kiinnostavimpia, mutta hienosti Hugo ymmärtää, että vauvan kanssa leikitään eri lailla kuin koirien kanssa. 
 Välillä suunnataan muualle ja hups, heitinpä vesikupin nurin. Mummin vika, kun laittoi kupin alle liinan, josta oli helppo nykäistä :)

Kevättä odotellessa
 
t. siirisofia


4 kommenttia:

  1. Hyvää Ystävänpäivää :) Voi kun saat sisustaa ihan uutta, ihanaa. Ja hyvä sitä on kierrättää, kun aina joku tarvitsee jotain. Ihanaa kevään odotusta sinulle täältä Thaimaasta

    VastaaPoista
  2. Hyvää ystävänpäivää Keski-Suomestakin!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...