maanantai 1. huhtikuuta 2013

Kevättä odotellessa
Pääsiäinen on kohta vietetty, mutta nautitaan vielä tästä vapaapäivästä. Monennäköitä yrttiä ja kukkaa näyttää kerääntyvän ikkunalaudoille ja pöydille. Viimeisin ihan vaan ruokakaupasta ostettu on sitruunatimjami. Talvea ja pakkasta tuntuu riittävän, mutta kyllä se kevät sieltä tulee, kuten joka vuosi. Hiukan lohdutti, kun yhdessä ennusteessa luvattiin lämmintä toukokuuta ja kesää.Hiukan vajaa vuosi sitten syntyi pikkuinen keskonen. Ei enää uskoisi tästä tomerasta pikkuneidistä. Tällä viikolla vietetään ensimmäisiä synttäreitä.


Aukeiskohan tämä ovi, kun oikein kovasti rynkytän kahvaa :)
Ystävykset ja tappelupukarit.
 Sisua löytyy valkoisesta, vaikka on mustaa yli puolet pienempi.
Tässä lauletaan oikein pääsiäisserenadia............ tai oikeammin on pieni kähy menneillään.

Monenlaista on tapahtunut viime aikoina. Uusi talo rakentuu kovaa vauhtia ja ihan aikataulussakin. En ole paljoa kuvia viitsinyt julkaista, kun rakennustyömaa ei ole niin kaunista katseltavaa. Ulkopuolelta talo ei ole juurikaan edistynyt näitten vihoviimeisten pakkasten vuoksi, mutta sisäpuoli on jo aika hyvässä mallissa, kaikki putket ja sähköt on vedetty, väliseinät on paikoillaan ja tasoitettukin, joten sisäpinnat ovat seuraavaksi vuorossa.


Helmikuussa laitettiin vanha talo myyntiin, mikä tarkoitti siivousta ja siivousta ja vielä siivousta. Tuntui jotenkin vastemieliseltä, kun vieraat ihmiset kävivät tutkimassa omaa kotia, mutta sekin oli kestettävä. Onneksi ostaja löytyi nopeasti, kolmessa viikossa, ja nyt on virallisestikin kaupat tehty. Saamme kuitenkin asua talossa toukokuun loppuun, joten vielä on kaksi kuukautta aikaa tyhjentää taloa ja samalla setviä kaikenmaailman tavaroita, mitä vuosien varrella on nurkkiin kertynyt. Onneksi on jo paljon lähtenytkin, mutta vielä on urakkaa jälellä.

 
Syksyllä en edes uskaltanut ajatella stressaavaa kevättä ja kaikkia tulevia muutoksia, mutta toisaalta olen koko ajan luottanut, että kaikki järjestyy ajallaan, sekin, missä asumme kesäkuun alussa, kun uusi talo ei luultavasti ole ihan valmis. Monesta viikosta se ei ole kiinni, joten varmaan siihenkin löytyy ratkaisu.
 
Monenlaista kivaa on kevään aikana tiedossa, mutta niistä lisää myöhemmin.
 
Aurinkoista maanantaita!
 
t. Síirisofia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...