sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Hellepäivän askarteluja

Huh hellettä!! Ulkona on niin kuuma, että välillä on parasta pysyä sisällä ja askarrella jotain, jos jaksaa. Eipä tällä helteellä paljoa jaksa.
Vai mitä voisi päätellä tästä kuvasta:

Roope makoilee ihan reporankana talon ilmeisesti viileimmässä paikassa eli keittiön senkin alla. Kivilattia on sentään aika vilpoisa. Ei ole helppoa koirillakaan. Välillä on pitänyt mennä viilentävään suihkuun.


Haluaisin ihan oikean kokoisen mallinuken tai torson tai miksi sitä sanotaankin, mutta vielä ei ole tullut vastaan, ei vanhaa eikä uutta. Askartelukaupassa tuli kuitenkin vastaan jotain pahvintapaista oleva torso ja siitä tein tällaisen pienoismallin. Tein siihen jalustan ja yläpuolelle laitoin niin "monikäyttöisen" shakkinappulan. Vartalo on päällystetty ranskalaisesta vanhasta lehdestä revityillä paperisuikaleilla ja ne on kiinnitetty decoupage-liimalla. Koska vartalo-osa on kovin kevyt, niin laitoin vielä sisälle painoksi riisiä, jotta pysyy paremmin pystyssä. Sitten vielä ruusu rintaan...

Onneksi huomiseksi on luvattu lämpenevää, heh!!

7 kommenttia:

 1. Ihana askartelu!
  Kyllä olet idearikas ihminen! *ihailee*
  ja kiitos, kun tuot noita näytille ihailtavaksi :)
  Mukavaa hellepäivän jatkoa!
  nautitaan!
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Hauska torso ja kiva idea.

  Roope on tosiaan ehkä löytänyt tuon talon viileimmän paikan. Tänään seurailin huvittuneena autosta kaupan pihassa, kun omistajansa kanssa ulkoilulla ollut koira huomasi kastellut pensasistutukset kaupan liepeillä ja itsepintaisesti tunki niiden alle makoilemaan. Matka loppui ainakin hetkellisesti siihen. Omistaja turhaan yritti maanitella jatkamaan matkaa, koiralla oli varmaan tullut mitta täyteen aurinkoa.

  VastaaPoista
 3. Ihana torso:-))
  Mukavia aurinkoisia päiviä<3

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana askartelu idea, saako lainata?
  Aurinkoista alkuviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos, että jaksatte kommentoida näin kesähelteelläkin!
  Aliisa: ihan vapaasti saa lainata :)

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvä ideoija olet sinä!!

  Kyllähän eläimillä varmasti kuuma on, mutta tuo kivilattia on mukavan viileä, meilläkin on keittiössä laattalattia, tuntuu niin vilpoiselta paljasjaloin.

  VastaaPoista
 7. Ihana tuo torso! Nautitaan lämpimästä :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...