keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

Kesäistä menoa

Viime perjantaina suuntasimme ystäväni kanssa auton nokan kohti Billnäsiä ja kädentaitopäiviä. Aiemmin en ole noissa maisemissa käynytkään, joten johan oli korkea aikakin. Ajelimme Fiskarsin ruukkikylän läpi ja maisemat ja tunnelma näyttivät oikein houkuttelevalta. Tällä kertaa emme pysähtyneet, vaan jatkoimme vielä vähän matkaa Billnäsiin. Kädentaitomessuilla oli monenlaista mukavaa katseltavaa ja ostettavaa, mutta aika paljon enemmänkin olisi myyjiä mukaan mahtunut, tosin eipä ostajiakaan ensimmäisenä päivänä kovin hurjasti ollut. Yksi kauppa ylitse muiden oli Valkoista Pellavaa-blogin Riikan ja hänen siskojensa myyntipöytä, jonka ympärillä riitti kuhinaa.

Tässä näkyy pieni osa heidän myyntituotteistaan. Monenlaista vanhaa tavaraa tuunattu uuteen uskoon hyvällä maulla ja valtaisalla kekseliäisyydellä.

Samalla ihailimme ruukkikylän taloja, kävimme Rakennusapteekissa, katsastimme puutarhanäyttelyn, kolusimme muutamia kirppiksiä ja kivoja ostoksiakin tuli tehtyä. Siinä se koko päivä meni mukavasti, mutta meillähän ei ollut mitään kiirettä mihinkään, siis aito kesälomapäivä :)

9 kommenttia:

 1. Noilla kädentaitomessuilla on joskus päästävä kyllä käymään, niin monessa blogissa on aivan ihania kuvia. Ihan omanlaisensa tunnelma varmasti.

  VastaaPoista
 2. Kylläpä näyttää houkuttelevalta,en ole moisesta tapahtumasta aiemmin kuullutkaan. Näin sitä vain viisastuu. Paljon olisi varmasti ollut mukavaa katseltavaa ja osteltavaa.
  Fiskarsissa olisi myös ihana joskus käydä.

  VastaaPoista
 3. Ihana retki Ystäväsi kanssa, sinulla on ollutkin. Kiitos kun pääsin kuviesi välityksellä mukaan :)
  tuksu

  VastaaPoista
 4. Olen menossa tulevana viikonloppuna Billnäsiin antiikkimarkkinoille. Fiskarsissa kuuluu olevan samaan aikaan myös antiikkimarkkinat. Fiskarsin kylämiljöö on ihastuttava, joen rannalla on hienoja paikkoja piknikille. Mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 5. Ihana Billnäsin reissu. voi kunpa minäkin olisin sinne päässyt *haaveilee vaan sellaisesta*

  VastaaPoista
 6. Heissan ja kiitos kommenteista!! "Parempia" kädentaitomessuja kyllä löytyy Turusta tai vaikka Tampereelta. Nuo olivat aika vaatimattomat, mutta paikka oli kiva ja näkemisen arvoinen ja olihan siellä muutakin katseltavaa.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vielä oikein mukavasta päivästä! Osa kirppis ostoksista on jo päässyt jatkokäsittelyyn ja messuostoksiakin olen kokeillut. =)

  VastaaPoista
 8. Kuulostipa ihanalle päivälle:-))
  Mukavaa loppuviikkoa<3

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia! En ole minäkään koskaan tuolla käynyt. Käympä kurkkimassa Valkoisessa pellavassa,hienoja tavaroita näyttää olevan vaikka kuinka.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...