torstai 8. heinäkuuta 2010

Vanha tarjotin

Vanhoja metallitarjottimia löytyy muutamalla eurolla, mutta mitä niillä tekisi? Tässä yksi vinkki eli taulupohja, johon voi magneeteilla kiinnitellä valokuvia tai mitä vaan mieleen tulee ja vaihdella voi vaikka joka päivä. Metallitarjotin on maalattu ja magneetit ovat maalattuja shakkinappuloita, joiden pohjaan on liimattu magneetti. Kuvat pysyvät hyvin pohjan ja magneetin välissä (nämä ovat kyllä aika voimakkaita). Teksti on "raaputuskuva", joita löysin Billnäsin markkinoilta, oli ihan helppo kiinnittää ja hyvin pysyy metallissakin.
Nuo pikkuiset kissanpennut ovat aika hellyttäviä, vai mitä?


16 kommenttia:

 1. Kaunis tuo taulu! Kuten nuo shakkinappula-magneetit!
  Ja kyllä vaan ovat lutusia, nuo kisunpennut!

  VastaaPoista
 2. Tuo raaputus teksti on minulle uusi tuttavuus!Näyttää kaikinpuolin ihanalta! Sinulla on tuota idearikkautta!:)

  Mukavaa päivänjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihana! Uskomattoman hyvä idea. Minulta löytyy kotoakin muutamia metallitarjottimia,joita en osaa oikein käyttää. Loistava idea! Taidanpa laittaa mietintämyssyn päähäni ja alkaa suunnitella mitä ja miten niitä muokkaisi käytettävämmiksi. :) Aina sitä vaan tulee uusia juttuja, tuotakaan raaputuskuva-juttua en ollut aiemmin kuullut.

  VastaaPoista
 4. Ihana idea! Tuollaisen voisi tehdäkin!

  VastaaPoista
 5. Hieno idea. Teen varmaan jossain vaiheessa. Mistä noita raaputustekstejä saa?

  VastaaPoista
 6. Taas niin hieno idea ja toteutus!

  VastaaPoista
 7. Ihana idea tosiaan! Katselin juuri yhtenä päivänä naarmuista, mutta ah-niin-kaunista metallista tarjotintani ja mietin mitä tehdä sen kanssa. Nyt tiedän!
  Shakkinappulamagneetit on kans kiva idea, meilläkin on niitä (ja muitakin orpoja pelinappuloita) joutilaina, kun osa kavereista on ajan saatossa kadonnut...

  Kiitos kivoista ideoista!

  VastaaPoista
 8. Kiitos mukavista kommenteista!! Askartelukaupat myyvät raaputuskuvia ja ainakin nettikaupoista niitä löytyy runsaasti. Englanniksi muuten rub-on. Ja teksti näyttää ihan maalatulta eli ei ole mitenkään tarramaisesti koholla.

  VastaaPoista
 9. Ihana Idea! Kiitokset, kun toit sen näytille:)
  tuksu

  VastaaPoista
 10. Edellisiä kompaten, kiva idea ja hieno toteutus. Olen täällä blogissa käynyt useampaan kertaankin, vaan nyt viimein tutustuin blogiisi ajan kanssa. Kaikkea kaunista täällä, tulen jatkossakin!

  VastaaPoista
 11. Kaunis! Nuo raaputus tekstit ovat minulle uutta...

  VastaaPoista
 12. Nätti idea. Itse teen paljon servietti ym. koristelua tarjottimille ja muillekin esineille. Yksinkertainen on kuitenkin usein NOIN kaunista!

  VastaaPoista
 13. Hei! Eksyin googlailujeni kautta ihanille sivuillesi!! Olen jo useampaa työtä katsonut kateellisen silmin...olet paljon maalaillut eri esineitä kuluneen valkoiseksi. ONko sulla ollut suunnilleen sama taktiikka jokaiseen eli sama maali ym? Ois ihana kokeilla ite! Täällä tuun varmasti useemminkin vierailee :) -Karro

  VastaaPoista
 14. Hei Karro! Tervetuloa! Juu, kyllä on maalit samasta purkista. Kannattaa kokeilla. Riippuen pohjasta maalaan joko ensin ruskealla ja sitten taitetulla valkoisella tai suoraan taitetulla valkoisella.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...