lauantai 24. marraskuuta 2012

Jotain jouluista


Joulufiilistä ei ole oikein vielä löytynyt, mistä johtuneekaan. Ehkä on jo hiukan lähtöfiilistä tästä kodista, vaikka emme vielä ole mihinkään muuttamassa. Jouluvalot voisi laittaa ulos, niin saisimme hiukan valoa tähän harmauteen.
Tuntuu, että remppaa on joka paikassa, kotona, töissä, rakennusprojektissa ja jopa kotikadulla. Kun asumme päättyvän tien päässä, niin vain yhtä reittiä pääsee liikenteeseen ja se on jo pari viikkoa ollut remontissa. Isot työkoneet täyttävät kapean tien ja välillä se on kaivettu kokonaan poikki. Välillä hanasta on tullut hiekansekaista vettä ja välillä ei mitään. Haasteellista on ollut sekä tekijöille, että asukkaille, mutta voiton puolella ollaan, luullakseni. Täytyy myös nostaa hattua kaupungin rakennusosaston pojille, jotka yhtenäkin päivänä olivat töissä aamu kahdeksasta puoleen yöhön saakka, jotta saivat taas veden kytkettyä asukkaille.Hugon kanssa käytiin metsässä ja samalla "kuusivarkaissa". Yksi kaikkein pienin pääsi pöydälle. Lasikuvut ovat vanhoista muovisista kupukelloista ja aluseksi olen laittanut vanhat Arabian lautaset.


 Lähikuvaa vielä pikkulintusista sammalvuoteissaan.


 
 
Tänään ihana pikkuinen Sofia oli päivällä hoidossa muutaman tunnin ja huomenaamulla uudestaan. Sofia on oppinut ryömimään ja Hugon tennispallot kiinnostivat kovasti. Pallohullu Hugo tietysti silmä tarkkana vahti pallojaan, mutta antoi kuitenkin Sofian niitä pitää.
 
Aika menee niin hurjaa vauhtia, että en perässä pysy. Tasan kuukausi jouluun ja siitä ajasta pitäisi yrittää nauttia.
 
Mukavaa viikonloppua!!
 
 

5 kommenttia:

  1. Kyllä se joulufiilis sieltä vielä tulee. Vuosi vuodelta joulua aletaan valmistella entistä aikaisemmin. Miten oli vielä 60-70-luvuilla: jouluaattona käytiin ostamassa viimeiset lahjat, vähän siitäkin syystä, että oltiin pois äidin jaloista, kun hän viimeisteli jouluherkut.

    VastaaPoista
  2. Todellakin meillä kotona 60-70-luvulla ei ollut tähän aikaan vuodesta vielä puhettakaan joulusta.Joulukoristeet laitettiin aatonaattona ja kuusi koristeltiin aattoaamuna.

    VastaaPoista
  3. Kaunista on, ja mielestäni tosi jouluista olet jo laittanut. Mukavaa joulunodotusta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...