tiistai 13. marraskuuta 2012

Kaikkea kivaa

 

Ensimmäiset hyasintit on istutettu. Nämä pikkuiset löytyivät kukkakaupasta, kun olin ostamassa isänpäiväkukkia. Ihan oli pakko ostaa, että sain kukat uuteen ruukkuuni.No, eihän se ruukku tietenkään uusi ole vaan vanha Kupittaan Saven aikanaan valmistama saviruukku aluslautasineen. Ihan juuri kuin luotu hyasinteille. 


 
En kyllä tiedä, mihin tätä mikroskooppia tarvitsen, mutta se lähti mukaan huutokaupasta kolmella eurolla. Mukana on puinen laatikko ja muitakin tykötarpeita. Testailin jo sitä ja hyvin toimii ja valokin palaa.
 

 
Samasta paikasta on tämä mausteikko. Oli muuten mausteetkin mukana, suolat ja pippurit, mutta ne sentään heitin pois. Tämä tulee taatusti käyttöön ja tarpeeseen ja vaikuttaa ihan toimivaltakin.
 


Meille on viime aikoina lennähtänyt useampiakin tipusia ja nämä ovat ihan söpöimmästä päästä vanhan korurasian kannessa.


 Toivottavasti saan valon vielä näihin vanhoihin patterilamppuihin, jotka ovat entistä armeijatavaraa, luulisin. Lamput on tallella ja noista vivuista kanteen saa kolmea eri väriä. Vielä pitää selvittää, millainen patteri sopisi sisään. Vaikka seinälle voisi ripustaa.


Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä esittelen uuden vanhan teollisuuslamppuni, sekin huutokaupasta ja viidellä eurolla. Onneksi kukaan muu ei ymmärtänyt, että tämä on ihan kuuminta hottia sisustusrintamalla. Vielä mietin, maalaisinko kuvun mustaksi tai valkoiseksi, mutta toistaiseksi en tee  mitään. Paikka sitten löytyy uudesta kodista.

Vaikka jotain uutta (siis vanhaa) olen ostanut, niin enemmän kuitenkin yritän päästä eroon tavaroista, joita on vuosien varrella nurkkiin kertynyt. Sain jonotuksen jälkeen uuden kirppispaikan joulukuulle ja monta kassillista on tavaraa odottamassa kiertoon menoa.

Tänään oli kaunis lämmin aurinkoinen päivä, näitä lisää!!
 
t. Siirisofia
 

6 kommenttia:

 1. Hei! Olipa hyvä muistutus! Omat hyasinttini ovat unohtuneet istuttaa (ne menevät pariksi kuukaudeksi jääkaappiin, ja tavoitteena on saada ne keväällä kukkaan ;). Kaunista oli täällä muutoinkin! Tälläkin kertaa :)
  -Blackie ja Helena-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa osaisinkin hyötää noita hyasintteja. Ne olisivat keväälläkin kivoja. Ja kiitos :)

   Poista
  2. Kyllä onnistuu hyötäminen, minulla oli eräänä maaliskuuna ikkunalaudat talon ulkopuolella pullollaan hyasintteja ja tulppaaneja. Kaunis näky lumikinosten keskellä! Ulkona ne kestävätkin pitkään.

   Poista
 2. Moikka, uusi lukija ilmoittautuu :)
  Täällä oli oikein kivoja löytöjä, myös minun makuuni :)
  Löysin blogiisi äitini blogin(mondaytosundayhome) kautta :) Hyvä niin :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...