perjantai 11. kesäkuuta 2010

Leipälaatikon uusi elämä

Vanha puinen tosi jämäkkä ja siisti leipälaatikko löytyi muutamalla eurolla kirppikseltä. Se oli tietysti männynvärinen, kuten ne yleensä ovat. Nyt se näyttää tältä:

Aiemmin en olekaan laittanut kuvia vessasta. No ei tästäkään voi paljoa päätellä. Leipälaatikko on nyt kuitenkin wc:n pöydällä ja kätkee sisäänsä ne kaikki naisille niin tuiki tärkeät meikit ja hiusharjat ja -lenksut, jotka helposti leviävät pitkin pöytää. Aiemmin ne olivat tässä parissa sisustuskorissa, jotka nekin alkoivat kummasti pursuilla. Nyt vaan kansi auki ja taas kansi kiinni eikä siellä sisällä tarvitse tavarat olla niin ojennuksessa. Tulipa sitten samalla siivottua wc:n kaapitkin.

Mukavaa kesäviikonloppua!!

                                            

5 kommenttia:

 1. Oi, senhän on samanlainen kuin minun laatikkoni. Ovat tosi käteviä säilytyspaikkoja. Minä pidän siellä pieniä vuokia keittiössä. Ideoita käytöstä varmaan löytyy muitakin.

  VastaaPoista
 2. Hieno! mikä tuo tekniikka on, kun saat "kuluneen" näköiseksi. Kaunis! ja Kätevä!
  tuksu

  VastaaPoista
 3. Juu Liisa, ideoita olisi vaikka kuinka. Sopisi eteisen pöydälle hyvin keräämään pikkusälät tai vaikkapa askartelutarvikkeiden säilytykseen.
  Tuksu: Ensin maalaan tummanruskealla maalilla ja sen jälkeen pari kolme kerrosta valkoista( vähän taitettua) päälle. Sen jälkeen hion hiekkapaperilla kuluneen näköiseksi. Päälle voisi vielä laittaa vahaa, niin pinta tulisi kestävämmäksi. Ja vesiliukoista maalia käytän, kun se on niin paljon helpompaa.

  VastaaPoista
 4. Kiva idea:-)
  Ihana kirppis Pariisissa...lähdenpä katselemaan postauksia jotka on jäänyt väliin:-))
  Mukavaa viikonloppua<3

  VastaaPoista
 5. Noista saa niin kivoja, itse olen yhden tuunannut samanlailla, mutta lisäsin vielä bread tekstin, joten leiville meni :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...