tiistai 22. kesäkuuta 2010

Pyykkilaudan uusi kuosi

Tämä oli ihan tavallinen harmaa vanha ja kulunut pyykkilauta, josta ensin suunnittelin tekeväni jonkinlaisen ilmoitustaulun ja tuohon pikku hyllylle jotain minitavaroita. Magneetit eivät kuitenkaan pysyneet hyvin laudan metalliosassa, joten sitten piti keksiä muuta. Yleensä nämä tuunaukset muuttuvatkin matkan varrella ihan muuksi, kuin aluksi ajattelen.

Ensin maalia pintaan ja hiontaa ja yläosaan vähän koristeluja. Ehkäpä tuohon lautaosaan laitan jotain valokuvia tai muita kuvia. Vielä on mietintämyssy päässä.


Lämmintä kesäiltaa!!

8 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloinen pyykkilauta! Ihana!
  Kiitos, kun toit näytille sen:)
  tuksu

  VastaaPoista
 2. Oi miten kaunis pyykkilauta, juuri sinun tyyliin sopiva. Kyllä olet taitava, odottelinkin jo, milloin esittelet tämän kauneuden.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa idea rikkautta!! :) Voi vaikka olla seinällä koristeena,kiva! <3

  Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Vau mikä tuunaus, ja loistava idea!

  VastaaPoista
 5. Upea! Kaikkea sitä saakin hyvällä mielikuvituksella aikaan :) Miten nuo yläreunan koristelut on tehty? Esim. tuo kattokruunu? Onko se vain kuva joka on liimattu vai piirretty vai miten? Muuten taitaa olla "kollaasi".

  VastaaPoista
 6. Voi miten kaunis!♥
  Saako ideaasi lainata? Minulla on jo kauan ollut äidin vanha pyykkilauta ja olen saanut luvan maalata sen, ja tuollainen idea olisi ihana lisä!

  VastaaPoista
 7. Hei ja kiitos ihanista kommenteista!
  Hietzu: kattokruunu, kruunu ja teksti on tehty leimasimella, carpe diem on kirjainhelmiä ja kehys on nukkekotikaupasta kuten myös tuo kukkateline. Ruusut ovat miniruusuja askartelukaupasta ja loput ovat korunosia. Heh, siis kaikki harrastukset voi yhdistää.
  Titti: ihan vapaasti voi käyttää ideaa :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...